perjantai 27. marraskuuta 2015

Liidellään

Torstaina 27.11. oli ohjatut normiaksat, tehtiin ratatreeniä. Rata oli semivaikea, meille paljon vaikeita kohtia. Oli suoria putkia, eli juosta sai aika täysillä. Treenattiin koko rataa, eli lähdin ihan alusta vaan tekemään ja katsottiin mihin asti päästään. Ja mehän päästiin!! Alkuun ohjaus kakkosesteen seinän puolelta kolmosta kohti ja siitä valssaten neloselle. Hyppy muurilla meni pitkäksi, mutta näissä meillä riittääkin treenattavaa, päästiin kuitenkin suorilta jatkamaan. Neloselta puomille, juoksi kontaktin läpi, tai hidasti, mutta oli epävarma ja kun juoksin ohi, lähti perään. Näihin lisää treeniä, tosi paljon!!! Pituuden hyppäsi täysillä heti oikein, siitä seiskalle ja valssilla kasille. Nämä hienosti, kääntyi kolikon päällä, kun ohjaus oli ajoissa. Keinulla meni TÄYDELLISESTI eka yrittämällä päähän asti, vapautin kolahduksesta. Muuri, takaakiertona 11 ja siitä täysillä putkeen. Putkessa jarrutus "Juju" sanalla, ja takana leikkaus 13 (hyppäsi jälleen jättiloikalla) ja 14 pienen kaarteen jälkeen. 15 ja 16 luki itse, ja ehdin tehdä onnistuneen sokkarin 17 putkelle. Ehdin helposti takaakiertoon esteelle 18 josta otin Juju selän takaa kiinni päällejuoksun tyylisesti ja siitä 19 ja sylikäännöksenä 20. Juju luki itse 21 ja kepeille lähti heti oikein ja teki loppuun ja KOVAA. Esteen 24 jälkeen oli vaikea ansaputki, joka selvitettiin kuitenkin helposti. Välistä veto 25 onnistui hyvin, mutta tästä karkasi keinulle putken sijaan. Muisti kohdan, kun jo aiemmin radalla sama järjestys. Tässä siis jouduttiin ottaa uusiksi mutta 25 estettä suoritettua rataa on meille jo PALJON! No Juju korjasi kohdan hyvin kun ohjasin oikein (tein välistä vedon myös 25 jälkeen niin ohjautui putkelle) ja lähti eteen helposti menemenemene huudolla putkesta vikalle esteelle 27. Itseasiassa irtosi tosi hyvin, jopa yllättävän hyvin eteen suoraan! Mahtava rata, kivat treenit. Sopivan haastavaa, ja samalla kuitenkin mahdollinen onnistua. Olin itse paljon paremmalla moodilla liikkeellä, ja silloin Jujukin toimii kuin ajatus.

Hinkattiin lopputreeni tuota 12-14 väliä, putkijarrua ja takanaleikkausta. Jujua on vähän vielä vaikea kääntää takana, se ei oikein hiffaa sitä. Lopuksi teki kuitenkin hyviä toistoja. Hyvä silakka!!!



Ps. Tänään Juju oli tuhonnut toimiston maton nurkkaa. En tiedä mikä hormoonimyrsky aiheuttaa tuota tuhoamista jälleen, Juju on jo pitkään ollut täysin tuhoamatta mitään. Hohhoijjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti