perjantai 15. huhtikuuta 2016

Aina ei vaan suju

Tänään aamulla oltiin omassa ratareenissä hallilla. Tein tyhjälle kentälle 1-luokan radan, joka näytti tältä:


Otin siis tulevien kilpailujen tuomarin yhden radan jonka rakentelin. Alunperin oli tarkoitus juosta rata kerran läpi ja vähän pohtia mahdollisuuksia tuon suorittamiseen kerralla. No sehän kosahti heti renkaalle?! Juju ei ole varmaan puoleen vuoteen tehnyt yhtään virhettä renkaalla, ja nyt yhtäkki keksi sen. Luulen että renkaan ponnistuspaikka oli vaikea, kun jouduin laittamaan ykkös aidan niin lähelle kentän aitaa. Juju tuli kaksi kertaa lähdössä renkaan ali!? Hohhoijaa. No hypytin sitten vain sitä rengasta hetken ja palkkasin siitä. Jouduin myös huomauttamaan Jujulle renkaasta heti alkuun niin otti siitä painetta. Siksi ensimmäinen rata oli vähän hidas. Tehtiin kyllä heti puhdas rata kun saatiin se rengas mukaan. 11 valssilla meinasin kääntyä ekalla liian aikaisin ja Juju melkein livahti selän takaa kepeille jo 10 jälkeen, mutta täpärästi sai pelastettua.

Juostiin rata yhteensä 4 kertaa, ja pidettiin kunnon tauot välissä. Eihän Jujulle tule edes kuuma yhdestä radasta :D

Tykkäsin eniten tokavikasta ja vikasta kun sain vähän hetsattua Jujua lelulla niin tuli kovaa ja kääntyi tiukasti. Vikalle yritykselle sain itsekin tsempattua ohjaukset niin että siinä oli enemmän tekemisen meininkiä.



Niin ja tässä muuten video mikä jäi puuttumaan silloin joskus, kun kamera temppuili :) Eli vähän kaukoja ja sitä pirun kapulaa :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti