torstai 6. huhtikuuta 2017

These four lonely walls have changed the way I feel

Keskiviikkona otettiin vuoden eka esineruutu metsälenkin yhteydessä. Esine oli pieni avaimenperä ja ruutu noin 3x10m. Helppo maasto, ja kohtuullinen paikkakin esineella, oli vähän montussa tosin. Juju lähti suoraan, eteni ruudun loppuun, vähän haki, sai hajun ja palautti. Ei kummempaa. Täytyy työstää sille paljon lisää tuota sitkeyttä ruudussa, ettei kysele lupaa jatkaa. Nytkin kerran pysähtyi katsomaan mua kun ei heti löytynyt, mutta jatkoi etsintää kyllä. Aiemmin saattoi tarvita useamman kehotuksen jatkaa, ja tsemppausta, nyt jatkoi helpommin. Luovutus taas vähän sinnepäin, mutta ei me sitä ollakaan tehty.

_______________________________

Torstaina sitten aamuaksaamaan ja juoksaripuomi aiheena.

Aluksi tein ihan vaan suoraa, ja alastuloa, ja suoraa keskiosaa lähetyspaikkana käyttäen. Koska en saa tuossa Jujulle vauhtia, enkä sitä myötä myöskään haastetta, niin päätin siirtää lähtöpaikkaa taaemmas, ja lopuksi juoksutinkin sitten jo koko täyskorkeaa puomia. :D Hidastahan se oli, mutta se ei haittaa. Osumat oli kohtuullisia, toki mietin, että pitäisikö sitä kriteeriä lähteä tarkentamaan nyt takajalkaosumiin vai ei. Toki se teki takajalkaosumiakin, mutta Jujusta näkee että se tähtää osumaa etujaloille.



Otettiin myös ekaa kertaa tiukkoja käännöksiä, koska puomin alla oli sopivasti putki. Tällä kertaa oikealle käännökset (toki sinne suuntaan ei ollut apuja, ja tein oikealle ekana) vaati aikapaljon aivo hierontaa että tajusi. Tulihan haastettua ymmärrystä. Tarjosi myös pysäytyksen tyyppistä käännökseen, mutta saatiin myös muutamia hyviä.



Kyllä siitä hyvä tulee. Oon ajatellut, että en halua paineistaa Jujua hoputtamalla, vaan sitten kun se alkaa rennosti juosta täyskorkeaa puomia maatille, ja osuu hyvin, niin sitten vasta lisätään uudestaan jotain vetävää eteen vauhtia lisäämään. Tässä on nyt yksi etappi saavutettu, joten nyt aletaan miettiä oman liikkeen lisäämistä, ja tehdään paljon käännöstreeniä myös. Mutta nytkin lopetin treenin suoriin, en vielä uskalla lopettaa kaannöksiin, jotta ajatus jää eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti