maanantai 11. joulukuuta 2017

Juoksareita ja juoksuja

Perjantaina käytiin Tanjan ratatreenissä. Oli vähän tuhma silakka mulla treenikaverina tällä kertaa. Jujustahan ei OIKEASTI tuhmaa saa tekemälläkään, mutta hankala sen kanssa oli tehdä, kun purki lukituksia miten halusi ja tuli selän takaa ohjauksista läpi. Saa olla tarkempi. Lisäksi huomasin, etten osaa ohjata rataa enää, kun on hinkattu tekniikkaa. Joku 10 estettä vielä menee, ja sitten hajoaa pakka.

Lauantaina Juju sai lenkkeillä ja sunnuntaina käytiin tekemässä 7km juoksulenkki. Ja nyt on allekirjoittaneella reiskat kipeet. Jujulla riitti menohaluja. Jouduin itse kävelemään välillä kun ei kunto riittänyt pinkoa, Juju sai silloin juosta vapaana, muuten sai vetää mua perässä. Lopuksi otettiin vielä muutama kovempi spurtti lelun perään.

Maanantaina JUJU ALOITTI JUOKSUT! Oli edellisenä iltana väsynyt ja kovin halipulainen, joten arvelinkin jotain olevan tekeillä.

Sen kunniaksi mentiin treenaamaan aksaa aamulla. Aluksi vähän lämmittelyjä (madallettua Aata, kun oli valmiiksi kentällä), helppoa juoksaria putkiin (kaksi eri putkea tosin, niiden erottelu oli vaikeaa kun piti katsoa kummalla puolella mä olen ohjaamassa). Tuli loikkiakin, kun piti kuunnella. Mutta myös tosi hyviä jackpotteja, ja kovaa kulki.

Sitten otettiin myös rataa, Juju oli vaihteeksi ihan suhteellisen hyvin kuulolla ja näpeissä, vaikka liukas oli edelleen. Puomilta oli radan osana exitit toiseen suuntaan loiva takaakierto ja toiseen suuntaan vähän hankala suora exit (hyppy sivussa ja vinossa 😁). Ekalla radalla hyväksyin vähän huonommankin osuman, mutta sen jälkeen en. Tehtiin muutamia ihan vaan alastulolta ja sain mä irti muutaman osuman kokonaiseltakin. Toiseen suuntaan hakeutui automaattisesti hypyn taakse, joten sinnekin sitten harjoiteltiin. Täytyy rohkeasti alkaa ottaa erilaisia exittejä suorille nyt kun treenausaikaa on ja kisata ei voi 👍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti