tiistai 19. joulukuuta 2017

Odottavan aika on piiiiiiitkä

Maanantaina otettiin ekat proget. Tulos oli 0,3ng/ml eli ihan normaali vielä, ei ollut noussut. Eli odottelu jatkuu. Torstaina otetaan seuraava näyte. Jos se on silloin nousussa, tulee Link meille viettämään lemmenlomaa jouluksi, jos ei, niin astutus menee joulun jälkeiselle viikolle. On se jännää.

Tiistaina sitten oltiin aamulla juosariprojektin kimpussa. Oli vähän taas treenit, joita en suunnitellut kunnolla, ja tuli tehtyä liikaa, ja kaikkea. Smartin puomilla oltiin, tehtiin alastulolankulla ensin suoraa, oli vaikeaa saada kunnollista osumaa, kuolleelle lelulle ei meinannut lähteä kunnolla ilman liike apua. En edes puuttunut hidasteluun, halusin vain osumia. Mutta kun sellaista semi ravia Juju ei osu puomilla. No saatiin me osumiakin. Ja sitten tehtiin sitä vaikeaa vasempaan käännöstä, 90astetta ja tiukkaa. Oli vaikeaa jälleen. Jos osui puomilla, ei löytänyt hypylly. Jostain syystä nimenomaan tuo 90 astetta on vasempaan kaikkein vaikein, tiukat onnistuu melko hyvin ja vähän loivemmat myös, mutta se 90 astetta on hankala. Jujulla oli kyllä hyviä ideoita sinne, joten onnistui nekin muutamat. Ja sitten, vaikka viimeksi päätin etten sekoita näitä kahta treeniä samaan päähän puomia, niin taas sekoitin. En tykännyt jättää treeniä ravipuomiin, joten halusin vielä muutaman hyvän suoran. No onneksi se ei mennyt kovin kovaksi väännöksi tällä kertaa.

Sitten tehtiin myös lyhyttä rataa. Juju oli jo väsynyt, mutta hyvin pysyi rimat ja keskittyi. Viimeisellä yrittämällä juoksi ohjauksen läpi puomille, ja sitten jouduttiinkin vääntämään loivasta oikeasta käännöksestä, kun loikkasi puomilta. Olisi pitänyt se vääntö jättää väliin, ja jättää vain palkatta. Oppia ikä kaikki tuntuu olevan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti