keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tyhjän sivun tuijotus.

Tyhjä sivu on pahin. Aloittaminen vaikeinta. Yritetään kuitenkin.

Tämä blogi kertoo minun, vuosimallia -89 olevan naisen ja koirani Jujun matkasta, treenailusta, elämästä. Blogin tähti, Juju, on juurikin 10kk täyttävä työlinjainen bordercollie narttu, joka on tullut minulle muutaman mutkan kautta pari kuukautta takaperin. Perheeseeni kuuluu lisäksi mies ja vanha kissaherra Temppu.Juju on aika topakka ja vintiömäinen kakara. Lujapäinen, ohjaajaherkkä ja hyvin persoonallinen. Poikatyttö. Tulisielu. Välillä sen kanssa mikää ei ole mahdotonta, välillä mikään ei tunnu mahdolliselta. Silti se on ensimmäinen omani. Toista ensimmäistä ei tule.

Jujun kanssa harrastellaan ja touhutaan paljon. Harrastuksina tärkeinpänä tällä hetkellä on agility ja paimennus. Lisäksi tokoillaan ja temppuillaan. Juju pääsi tänä kesänä ensimmäistä kertaa lampaille, ja on syttynyt niille loistavasti. Alla olevalla videolla oltiin kolmatta kertaa lampailla.
Aksaa sen kanssa on touhattu jonkin verran jo edellisessä kodissa, mutta paljon on jo opittu, ja viikoittain opitaan paljon lisää. Ohjaajalla on agissa vielä niin paljon ihan alottelijan juttuja opeteltavana. Onneksi urheilijatausta auttaa. Esteistä osataan aidat, puomi, putki, pussi, A, pituus ja rengas. Harjoittelussa tällä hetkellä keinu ja kepit, kepit vasta kujana etten turhaan riko hyvää koiraa. Opettamisessa käytössä sheippaus ja naksutin. Ohjaustekniikoissa on aika paljon opettelemisen varaa ;)Tokossa olla ihan alkeissa, mutta tuntuu että siihenkin saadaan kokoajan lisää potkua. Aluksi Juju ei oikein pitänyt tokoilua edes työnä. Sen mielestä työtä on vaan kun on vauhtia.

Uimassakin on käyty on näyttää siltä että Jujusta on kuoriutumassa varsinainen silakka. Uiminen on parasta. Nyt harjoitellaan veteen hyppäämistä ja esineen noutoa.
Juju aloitti ensimmäiset juoksunsa viime viikolla ja nyt on elämä vähän vaikeaa. Märkä maa aiheuttaa inhotusta. Naiset.

Tähän blogiin tulee päivityksiä säännöllisen epäsäännöllisesti. Lähinnä yritän pitää päiväkirjaa meidän treenailusta ja muustakin elämästä. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti