torstai 10. joulukuuta 2015

Agiliitelyä

Maanantaina 7.12. oltiin omissa aamutreeneissä. Treenit oli kivat, tehtiin aluksi hyppytekniikkaa. Välit oli aluksi 6 jalkaa, mutta hyvin nopeasti totesin että vois olla pidemmät luonnollisen hypyn saamiseksi. Juju hyppäsi kerralla kaksi estettä tuolla välillä. Oho. Pidensin välit 8 jalkaan ja alkoi sujua. Tehtiin muutamia toistoja, ja nostin vikoja esteitä portaittain niin, että lopuksi vika aita oli 45cm ja tokavika 30cm. Muut olivat 20cm. Juju kolautti tokavikan alas kaksi kertaa, mutta muutoin rimat pysyi vaikka vauhti oli valtava :)

Tämän jälkeen tehtiin harjoitusta jonka totesin meille vaikeaksi tässä taannoin yksissä rata treeneissä. Suora putki, jonka jälkeen tiukka jarrutus ja käännös hypylle, sen jälkeen takana leikkaus toiselle hypylle ja vielä ohjaus mutkaputken kauempaan päähän joka on näkymättömissä. Kolme vaikeaa asiaa, putkijarru, takanaleikkaus ja putken pään hakeminen. Putken pään Juju haki yllätys yllätys joka kerta oikein. Ohjasin kyllä tarkasti ja vähän liioitellen aluksi jotta sain onnistumisia. Putkijarru tuotti ongelmia niinkuin arvelin, ja kääntyminen ekan esteen päällä oli myös hankalaa. Mutta toistoilla onnistui, tein myös ilman vauhtia nuo esteet välillä, rimakorkeus oli muuten 60cm. Tuota putkessa jarruttamista pitää harjoitella vielä, menee aika vauhdilla ohi, jos JUJU karjaisu tulee vähänkin myöhässä... Alla video päivän hommista :)


Tiistai aamulla tehtiin saman mittainen lyhyt treeni hallilla. Tehtiin rataa. Rata oli hyppäri, ja aika mutkainen. Aloitin kuitenkin perinteisella keinu treenillä. Tein lopuksi myös muutaman missä maksi pöytä oli nousevan pään alla ja pidin itse laskevaa päätä ja laskin hitaasti maahan kun Juju tuli päähän syömään nameja. Teki kivasti ja vauhtiakin alkaa löytyä jo paremmin.

Rata oli jotakuinkin tämmöinen


Rata oli tosiaan vaikean tuntuinen, mutta yllättävän hyvin Juju tuli ohjauksiin mukaan. Ekalla hyppäsi 6 väärältä puolelta. Ohjasin huonosti. Itse kun skarppasin, teki hyvin. Takaa kierrot ja sylikäännökset onnistui hyvin! Ihmeellisesti Jujulla oli vaikeuksia hahmottaa 9 hyppyä, pyrki kepeille tai putkeen vaikka ohjasin (jopa pysähdyin ohjaamaan!!) selkeästi esteelle. Tiputti myös tuon riman muutaman kerran. Vaikea linja oli kyllä, todella tiukka kiertyminen esteen ympäri. Kepit teki verkkojen avulla joka kerta hyvin, vaikka jäin tarkoituksella 12 taakse odottamaan. Sokkarit tein oikea aikaisesti, mutta jälleen tuo pitkä suora putki teetti hiukan pään raapimista. Siellä jarruttaminen on Jujun mielestä hankalaa. Lopuksi onnistui, ja saatiin tehtyä kolme kertaa täyspitkä rata. Kameraan tallentui myös paras versio, josta ois saatu yhdestä rimasta 5 virhettä, muutoin kiva :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti