tiistai 8. joulukuuta 2015

Ympäri mennään yhteen tullaan

29.11. Piti olla valmennusryhmän treenit. Treenit olikin, mutta me ei oltu. Hitto, vieläkin ärsyttää, että ei päästy juuri näihin, aina yhtä tärkeisiin treeneihin :(

Tiistaina 1.12. oltiin omissa treeneissä. Oli todella turhat treenit, olis pitänyt jättää välistä jo kun aamulla tuntui ettei kulje. Treenasin keinua, ja se oli se viimeinen naula arkkuun sen päivän treeneille. Oli ihan auper yyber turhauttavaa jankata keinua, kun se ei etene mihinkään. Ja etenkään silloin ei etene kun itseä ärsyttää. Juju tulee hitaasti päähän edelleen. Lisäksi jotenkin en saanut itseä yhtään kivaan mielen tilaan, niin jankkasin keinua AIVAN liian kauan... Juju väsyi, ja sitten siitä ei tullut sitäkään vähään. Lähdettiin pahalla mielellä pois hallilta.

Keskiviikko aamuna otettiin uusiksi, uudella mielellä. Tällä kertaa olin päättänyt, että otan sitä helkkarin keinua tasan viisi toistoa, jokaisen samalla kaavalla, ilman painetta. Laitoin keinun laskevan pään alle maksipöydän, Juju nousevaan päähän odottamaan ja itse pitämään keinun laskevaa päätä ylhäällä. Kutsuin, "keinu" ja annoin Jujun tulla omaa vauhtia keinun päähän, siinä nami, keinu hitaasti alas ja samalla lisää nameja. Alhaalla heti vapautus ja bileet. Tehtiin viisi toistoa, tuli paremmin joka kerta. Kyllä se siitä.
Loppu treenistä tehtiin saksalaista ja päällejuoksua, ja lopuksi ihan muutama A längillä. Koski ainoastaan ekalla. Harmi etten nähnyt sitä paikan päällä, mutta hyppäsi ihan kontakti alueen reunalta alas vaikka menikin längistä. Pitää laittaa länget lähemmäs. Video hidastuksesta näkee että ei koske.
Alla video treeneistä, HUOM uusi videon muokkaus ohjelma. No more ysäriä :D


Torstaina oltiinkin sitten normi ohjatuissa ja siellä oli pihalla kuin lumiukko. Päivikin kysyi että mitä helkkaria sä teet!??! Muutaman esteen jälkeen täys bläckout ja aivan karseeta kohellusta koko treenit. En ollut yhtään itse kartalla, ja sen aina huomaa myös Jujusta kun se alkaa tehdä ihan omiaan, jos huomaa mamman olevan muissa maailmoissa. Saatiin sentään radan loppupää ja muutama sylikäännös tosi kivasti tehtyä, hyvähyvä.

Perjantaina lomailtiin ja la ja su olikin karmeaa keliä. La aamuna tehtiin sentään jonkilainen tokoilu treeni, mutta ei siinä nyt oikeen kauheasti ole jälkipolville kerrottavaa. Sisällä ollaan puuhasteltu ja temppuiltu senkin edestä. Alla pieni pätkä meidän kauko edistymistä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti