torstai 22. kesäkuuta 2017

Eiku keskikesän juhlaa

Eilen illalla oltiin vielä esineruudussa. Oli paljon väkeä ja me treenattiin vikana koska juoksut. Eihän tuo enää mitään tiputtele, mutta kyllähän siitä hajut metsään jää. Odottelu aika oli pitkä ja kävin sen aikana tallaamassa Jujulle kaksi noin 100m pituista jälkeä, joilla oli tarkoitus treenata jäljen nostamista kun se eilinen pyöriminen oli niin erikoista.

Päästiin kuitenkin ruutuun ennen jälkiä. Eka esine näytettiin, oli vasemmassa takakulmassa. Sinne Juju ampuikin tykin suusta, nosti esineen ja toi sen, no problem. Toisella esineellä halusin että Juju näkee kun esineeltä kävellään pois, muttei tarvinnut hetsata. No en tiedä näkikö edes, ja kun lähti lähti huonosti ja haisteli nenä maassa. Pyöri ja pyöri vaikka ja kuinka kauan, kävelin ruutuun itse, en sanonut mitään. Pyöri ja pyöri ja tarkensikin ihan vääriä kohtia, en tiedä oliko liian iso pala nyt viedä vikana ruutuun juoksupöhnässä oleva narttu ja vielä tauon jälkeen. Löysi kuitenkin lopulta esineen itse ja sai palkan. VIimeiseksi esineeksi vietiin oma lelu ja näytettiin paikka. Lähti rakettina ja löysi ja toi heti.

En nyt oikein tiedä miten edetä tuon esineruudun kanssa. Näytetyille esineille lähtee ihan rakettina ja tasan tietää mitä on tekemässä, oli sitten vieras tai tuttu esine tai mikä vaan. Mutta sitten jos esine on valmiina tai sitä ei erikseen merkata, ei oikein tiedä mitä lähetyksessä tekisi, vaan jää pyörimään ruudun etuosaan, tai menee kauemmaksikin, mutta vähän huonosti.

Jäljillä sitten ekan pätkän nosti hienosti oikein, oikeaan suuntaan ja lähti jäljestämään. Heti oikeastaan nostosta palkkana oli yksi keppi ja toinen lopussa. Nousi varmasti.

Toisella pätkällä nosti takajäljen ja jäljesti lähtöpaikkaan asti, laitoin autoon miettimään. Toisella yrittämällä meni jäljestä 20m yli, takaisin autoon. Kolmannella nosti oikein oikeaan suuntaan (ei kohdasta). Huoh. Kepit nousi myös tässä. Täytyy jatkaa nostotreenejä ja tehdä helpohkoja lyhyitä janoja viistosti leikkaavalle jäljelle niin saadaan onnistumisia.
_________________________

Torstaina vielä hallille aamulla aksaamaan, ainoa kerta tällä viikolla. Juoksarit oli pop. Ekalla toistolla mietti että mikähän olikaan homman nimi, mutta sen jälkeen toistot oli lähes jokainen aikalailla smooth sailing.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti