torstai 8. helmikuuta 2018

Vrk 49

Jujulla vuorokausia tänään 49. Painoa oli eilisellä punnituksella 18,8kg eli nousee nousee. Maha alkaa ahdistaa, ja yllätän Jujun tavallista useammin ähkimässä itseään kerälle petiin kun ei meinaa suosiolla enää mahtua. Eilen vähän kuvattiin virtahepoa. Lähes kaikissa kuvissa Juju näytti jokseenkin kärsivältä, vaikka se oli oikeasti ihan hyvällä tuulella ja juoksenteli ihan reippaasti hangessa. Tietty vauhti ei enää ole entisensä, mutta anyway.
Juju on nosetellut sisällä, ja tehnyt jo kaksi oikeaa huone etsintää. Ekalla kerralla Juju yritti taas tarjota kaikki mitä osaa, ennen kuin hoksasi että jaa tää on taas tätä etsintä leikkiä! Sitten sujui! Ensimmäistä kertaa myös oli haju lapussa (ekalla kerralla tuolissa, tokalla ihan seinässä vaan) ilman purkkia. Puolisen tuntia on saanut vanheta. Pätevä likka.

Lampaitakin käytiin katsomassa, kun kävin hakemassa samalla pentuaitauksen. Liinassa pyörittiin, kunnes totesin ettei se nyt oikein toimi talvitarhassa puiden keskellä. Ihan hyvät lyhyet pätkät tehtiin, lampaat oli virkeitä ja juoksevaisia, ja Juju ei enää ole mikään sukkula liikkeissään, joten pidettiin homma helppona ja lyhyenä. Nyt ei enää mennäkään ennen pentuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti