tiistai 10. heinäkuuta 2018

Aksa vaihe

Hupin kanssa oltiin hallilla varmaan viidettä kertaa ja päätin että putkihulluus vedetään tasolle kaksi. Tai oikeastaan kolme, ja yhdistettiin lopulta kolme putkeen menoa eri kulmista. Lisäksi tehtiin siivekkeen kiertoa ja siitä sai palkaksi lähteä putkeen, kun oli tiivis. Silakka lapsella alkaa vilkkua aksan kuvat silmissä ja se todella KIITÄÄ jo nyt, kirahvin koivillaan. Tein myös ekat hyppytekniikat pumppereilla. Hyvin irtosi kuolleelle lelulle.

Trkmanin kurssilla ollaan peruutettu asioiden päälle, Hupille tämä oli yllättävän haastavaa, joten on nostettu tasoa hiljalleen ja nyt Hupi peruuttaa noin 5cm lattiasta olevalle tasolle. On myös juostu kavaletteja (matalampia kun viimeksi) ja kropan hallinta on mun mielestä Hupilla tosi hyvällä tasolla ja se selkeästi hahmottaa takajalkojansa jo ikäänsä nähden hienosti. Seuraavan vuorossa olisi laittaa kohde toiseen, eli lähinnä lelu purkkiin tms. Ja halata tolppaa :) Pee trick on myös tekemättä vielä kokonaan.

Huuber on myös jatkanut juoksarin tekemistä, se on tehnyt helppoja juttuja vieraissa ympäristöissä ja sitten haastavampia tutuissa ympäristöissä.

Juju jatkoi tällä ja viime viikolla juoksari exittejen kanssa. Lisäksi huomasin että sille oikeastaan vaikein exit on sellainen jossa juoksen linjan yli mutta säilytän ohjaus käden. Joten niitä on tehty. Lisäksi on tehty persjättöä puomin perään, ja hinkattu poistumista kepeille, häiriö hypyn ohi. :) Juju itseasiassa tekee näitä tosi kivasti, Se selkeästi hahmottaa paremmin nyt osumista kun olen tehnyt erilaisia poistumisia tiheällä variaatiolla.Paimennuksessa on edetty molempien koirien kanssa, Hupiin laitoin ekaa kertaa vähän painettakin, jotta sain blokattua sitä tulemasta kohti lampaita suoraan. Hupilla on hyvä ajatus hommasta, mutta se ei tajua vielä kiertämisestä tai flänkeistä yhtikäs mitään. Jatketaan liinatreenejä ja yritetään saada rauha hommaan ja yritän itse päästä kuvioon mukaan. Juju on tehnyt jakoja ja sokkohakuja pitkällä matkalla. Jujun kanssa ongelma on se, että sille on ollut tosi vaikea tässä koulutusvaiheessa kertoa, ettei aina koota laumaa vaan että joskus haluan että otetaan vaan osa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti