torstai 28. kesäkuuta 2018

Monta aloitusta

Eilen siis alkoi Tanjan ratavalmennus kesäkaudelle. Samana päivänä tuli ilmoitus että ollaan myös kisaavien koirien valmennuksessa syksyllä joten JIPPII koulutusta tiedossa koko vuodeksi!

Yllätys oli iso kun menin halliin, rata oli tehty isolle kentälle, siis tupla kentälle! Aivan mahtavaa, pitkät estevälit, koira ja ohjaaja todella laitettiin kuntotestiin heti kauden alkuun. Rata oli mielenkiintoinen ja haastava, paljon irtoamista, persjättöjä ja kovaa juoksemista. Olin kyllä niin innoissaan jo treeneihin pääsystä ja sitten vielä kaikki tämä ison kentän mahtavuus päälle, aiettä!

Treenilistalle meni:
-vino poistuminen puomilta viistossa olevan hypyn takaakiertoon ja tyhjään juokseminen (nämä kyllä toimi jo treenin aikana, mutta puomiahan ei voi treenata liikaa)
-keppien avokulmat, ihan kaikista suunnista... kakkosväli on turhan herkässä tällä hetkellä
-pp kääntö putken kauimpaan päähän, toimi kyllä mutta ei ekalla kerralla
-itsenäisten takaakiertojen muistuttelu taas....

MUTTA KATSOKAA ITE! Oli meillä niin siistiä!Hupinaattori jatkoi sivulle tulonsa kanssa, ja lisäksi veli Yoshin innoittamana tehtiin ekat varsinaiset  juoksarimaton pohjatreenit. Ensin ulkona ja toisen kerran tänä aamuna sisällä. Hienosti jo korjasi linjaa matolle, ja tuntuu että nappasi idean heti käyttöön. Sitten lisätään vinoutta ja mun sijaintia muutetaan ja liikettä lisätään jajajajajajajaja.....siitä sekin projekti sitten hiljalleen käynnistyy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti