perjantai 22. tammikuuta 2016

Hazardous

VAROITUS: Teksti sisältää ällöä kuvamateriaalia, joten herkkikset, silmät kiinni.

Elikkäs, jalan tilanne eteni seuraavasti.

Kun tiistaina käytiin ell oli jalka jo loppuviikosta aika hurjan näköinen ja turvonnut. Alueelle joka oli turvonnut, oli myös ilmestynyt paise. Soitin perjantaina eläinlääkärille, hän oli sitä mieltä, että katsotaan viikonlopun yli. Antibiootin olisi pitänyt kyllä jo purra ja jalan olla selkeästi parempi. Juju astu jalalle hiukan, mutta luultavasti se johtui vain kipulääkkeen aiheuttamasta tunnottomuudesta, ei niinkään siitä että tulehdus olisi jotenkin laskenut. Sunnuntaina jalka oli jo aivan hirveä:

Jalka ekan ell käynnin jälkeen

Samoin tässä

Jalka viikko tapaturmasta, päivä ennen toista ell

Jalka viikko tapaturmasta, päivä ennen toista ell

Tiistaina uudestaa lekuriin. Siellä todettiin se minkä tiesin jo, jalassa on oltava joku sisällä, ei oireissa ole muuten mitään järkeä. Jalka ultrattiin, ja hetihän siellä näkyi olevan joki vierasesine. Sitä en ymmärrä, miksei jalkaa ultrattu ekalla käynnillä?? no Juju untenmaille ja jalka veitsen alle. Sieltä paljastu seuraava:Noin 1cm pala olkea. Ei ihme, että oli kipeä. Jalka tikattiin ja antibioottia ja kipulääkettä jatkettiin.

Jouduin poistamaan jalasta tikit about viikon päästä, kun löystyivät turvotuksen lähdettyä. Haavahan jätettiin leikkauksen yhteydessä alareunasta auki, jotta tulehdusnesteet ja mahdolliset lisä oljenpalat pääsevät tulemaan ulos. Nyt meillä oli siis jalassa 3cm avoleikkaushaava. Nice. Käytiin sitten tällä viikolla keskiviikkona tarkissa ja ell käski aloittaa sokerihoidon, koska jalka edelleen vuosi nesteitä ja oli hiukan turvonnut. Nyt sitten sokeroidaan.
Oltiin eilen sitten ekoissa aksatreeneissä pitkän tauon jälkeen. Haava on edelleen hiukan auki, mutta se kestää normaalilenkkeilyä (ja Juju lenkkeilee aina irti) joten se kestää myös kevyttä treeniä ilman korkeita hyppyjä. Oltiin siis ohjatuissa ja tehtiin kontakteja, keppejä ja pientä hyppysarjaa minirimoilla :D Jujulla oli hauskaa, se oikeasti nauttii niin paljon tuosta tekemisestä. Ollaanhan me tässä sisällä tehty saikun aikana aika paljon kaikkea ja temppukavalkaadi alkaa olla aika iso, muttei se tuolle riitä millään. Juju oli treenien jälkeen aika puhki vaikka tehtiin ihan kevyt ja helppo treeni. Muutama haastava ohjausjuttu oli, muttei sen ihmeempää. Kyllä tauko aina vähän tietty suorituskestävyyttä heikentää. Mutta kivaa oli.

Loppuun vielä video meidän viikon takaisista sisäharjoituksista. Vähän kapulanpitoa ja sivulle ja eteentuloa. Juju edistyy kapulan pidossa kivasti ja tulee jo eteenkin tosi pienellä avulla. Vähän sivulle-eteen erottelua pitää vielä tehdä lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti