maanantai 14. elokuuta 2017

Back to the battlefield

Sen verran olikin sitten hektinen reissu, ettei ehtinyt postailla mitään 😁 eipä sillä, ei me mitään tehtykään. Ihan loman kannalta otettiin, vaikka jossain huoltoaseman pihalla tottisteltiin, ja otettiin vaikeissa paikoissa paikkamakuuta jamitänäitänyton mutta ei siis mitään suunnitelmallista, tai OIKEAA treenaamista 😃 Norjan teksti odottaa julkaisua, enemmän se odottelee valokuvia, joiden sortteeraaminen yli 2000 kuvan joukosta ottanee aikansa. Pähkinänkuoressa, reissu oli odotettua mahtavampi, ylitti kaikki odotukset ja varmasti lähdetään uudestaan.

Treenihammasta on kuitenkin kolotellut, joten suunnattiin heti maanantaina aamusta agihallille. Vähän jännitti mitä reilu kahden viikon treenitauko on tehnyt, muttei se ollut tehnyt mitään 😀 Vähän tavallista enemmän kierroksilla Juju oli, mutta mua se ei haittaa Jujun kohdalla, senkun kiehuu vaan. Sillä kun ei keitä yli koskaan. Tehtiin aika lyhyet ja ytimekkään treenit, hiukan juoksaria ja keppikulmia. Pitäs tehdä myös ratatreeniä, että saataisi päivitettyä treenilista.

Juoksarit oli kuitenkin taas tähtitieteellisen hienoja, kaikista parhaat osumat oli toooosi matalia ja JJ juoksi täysiä. Otettiin juoksaria vaan muutamia toistoja, halusin pitää treenit lyhyenä. Kuitenkin tähän lyhyeen settiin sisällytin loivan käännöksen putken kauimmaiseen päätyyn. Ei olla itseasiassa ollenkaan edes harjoiteltu näitä, mutta loivat käännökset on tulleet Jujulta varsinkin sivulta tai takaa ohjaten aika helposti. Ja niin tuli nytkin. Otin ekan alastulolankulta, osui, meinasi mennä reikäpäänä putkeen, mutta viime tipassa katsoi että hitto sieltähän ohjataan jotain, ja oikaisi oikeaan päähän putkea. Tästä superpalkka. Sitten koko puomi, ekalla sinkosi tottumustaan suoraan putken väärään päähän. En palkannut, vaan ohjasin kauimmaiseen päähän maasta ja siitä palkka. Kolmannella yrittämällä teki aivan superin loivan käännöksen hyvällä osumalla ja oikeaan päähän putkea. Huusin loivan käännöskäskyn ja ohjasin poikkarimaisesti takaviistosta. Jippii. Sitten halusin seuraavalla rikkoa kaavan samoin tein ja takaisin lähempään päähän putkea. Ekalla menin ohjaamaan niin edestä kuin ehdin. Tätä ei kestänyt vaan tuli loikka. Palkkasin kuitenkin, koska yritti. Seuraavalla en mennyt niin törkeästi eteen, niin kesti hyvin, etujalkaosuma tosin, joten jarrutti. Tähän jätettiin kuitenkin. Mulle on ihan sama osuuko etu- vai takajalat, kunhan osuu, en erottele koiralle näitä osumia.Keppikulmat ja niitten harjoittelu on jäänyt ihan pois, juoksarihomman takia. Ja sen oon kyllä huomannut, koska ennen niin luotettava este meille on alkanut tuntua vähemmän varmalta. Joten nyt aion alkaa myös muistutella näitä. Aloitettiin ne tänään. Lisäksi huomaa, että kun ollaan hinkattu puomia, niin Juju jää myös helposti kiinni kaavaan, ja alkaa toistaa sitä, eikä enää katso ohjausta. Tänään ohjasin ensin puomia ennen ollutta hyppyä viskileikkauksella seinään kohti, ja kun otettiin samaa hyppyä jaakotuksella kepeille kääntyen, niin eipä enää kääntynyt mun ohjauksesta, vaan meni ihan ohjausta vastaan seinää kohti. 😏 nopea on oppimaan kyllä!Treeneistä innostuneena päätin että nyt koittaa paluu kisakentille. Aivan sama, vaikkei puomin käännökset ole valmiit, me ollaan valmiita aloittamaan paluu starttiviivalle. Ilmoitin alkajaisiksi Jujun Levekin kisoihin kahden viikon päähän, ja loppuvuodeksi katselinkin useammat kisat jo minne ilmoan, kun se aika tulee. Kolmosluokka, täältä tullaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti