torstai 12. lokakuuta 2017

RC heaven! .... vaiko sittenkin hell?

Tällä viikoll on keskitytty puomiin. Ollaan käyty joka aamu hallilla tekemässä lyhyet treenit, maks 15min on ollut treeniaika. Totesin että puomi tarvitsee nyt kunnolla huomiota, koska ihan tavallisten suorien exittien tekeminen ilman mun kirmaamista vierellä ei onnistunut viimeksi ratatreenissä jne.

Tiistaina puomilla mentiin putkeen, tästä olikin jo video viime postauksessa. Koska putkeen (lähellä olevaan varsinkin) menevä exitti osoittautui vaikeaksi, laitoin ke ja to aamuna puomi perään hypyn. Keskiviikkona hyppy oli täysin suoralla linjalla puomin edessä, torstaina se oli suoralla linjalla mutta vinossa. Molempina päivinä osumaprosentti täydellä puomilla oli heikko, mutta tuli niitäkin. Yritän saada omaa liikettä vähälle, ja osumia ilman kirittämistä ja liikaa kannustamista, koska selkeästi se on vähän keinotekoisesti lisännyt Jujun osumaprosenttia eikä tehtävä itsessään (mattoon osuminen) ole ehkä ollut sitten ihan niin selviö. Tosiaan, vaikeaa on ollut. Etupalkan mahdottomuus lisää ongelmia, mutta toisaalta se saattaisi jälleen keinotekoisesti pidentää laukkaa, enkä sitä halua, vaan että Juju oikeasti tajuaa tehtävän ja saa sen kautta itsevarmuutta. Namimaattia en ole kokeillut, selkeästi paras palkka puomin jälkeen on se että Juju saa jatkaa rataa, vaikka putkeen. Välillä olen palkannut puomin jälkeisen esteen jälkeen suoraan.

Ollaan myös tehty mattotreeniä maassa muualla, siten että Juju on juossut maton yli kiertämään edessä olevan tolpan/puun/mitänäitäon, eli on käytetty kohdetta fokuksena. Vähän niinkuin esteilläkin fokus saisi olla edessä olevassa esteessä kun sellaisen ohjeen saa, ei mussa, ei mun liikkeessä, ei palkassa jne. Käännöksissä sitten fokus tulee olemaan siellä mihin käännytään, mutta ei tässäkään mun liikkeessä tai palkassa. Maassa olevalla matolla on hyvin huomannut että tehtävä ei ehkä olekaan niin clear Jujulle kun olen kuvitellut, koska välillä ei huomioi mattoa ollenkaan, juoksee vaan kiertämään kohdetta.


Eli siis, tässä juoksariin yksi pointti. Ei saa stressaantua, vaikka se välillä tuntuisi mahdottomalta ja hajoaa jostain ihmeellisestä syystä väliaikaisesti. Mä tiedän että saan sen kuntoon.

Juju koitti yhdellä toistolla tarjota jopa PYSÄYTYSTÄ!?!?! woot... tästä palautteena sai mennä käy siihen makoilemaan hetkeksi ja tauolle sitä kautta. En mitenkään antanut mokasta itsestään palautetta muutoin, vain sai mennä vain ilman palkkaa "tauolle".  Sitten seuraavalla yrityksellä sai tehdä niin helpon toiston että varmuudella onnistui ja jackpot. Tämän jälkeen ei pysäytystä enää yrittänyt. Kyllä on mielenkiintoinen matka meillä vielä edessä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti