maanantai 28. syyskuuta 2015

Over the Waves She rode

24.9. Ohjatut aksatreenit Männistön Päivin opissa. Oli pitkä ja nopea rata, jossa sai kyllä JUOSTA! Otettiin ekaa kertaa puolikkaat kepit verkoilla mukaan radalle, ja tein jopa 13 esteen pätkää!! WAU! Radalla oli kivoja nopeita pyörityksiä. Tehtiin myös keinua, mikä alkaa vihdosta viimein sujua. Juju tulee aika vauhdilla keinun, jos en vaan itse hidastele. Hiki päässä tehtiin, oli kivat treenit.

27.9. Valmennusryhmän tunti II. Teemana valssi, takanaleikkaus ja persjättö. Se perskeleen persjättö. Noh, valssit pyörii ihan kivasti, niissä vain ajoitusta tarvitsee treenailla, ja merkkaamista myös. Helposti merkkaan liian ylös, jolloin Juju hyppää kamalalla vauhdilla IIIIISON hypyn ja tekee valtavan kaarteen hypyn jälkeen. Pitäisi saada siis käännökset tiukemmiksi. Takanaleikkaus onnistui ihan kohtalaisesti myös, ainoastaan se että leikkaan linjan vähän myöhään on ongelma, Juju ohjautuu edelleen oikeille esteille kyllä, muttei tee suoria, tiukkoja linjoja, kun ohjaan miten sattuu. Jopa persjätöt onnistui muutaman yrityksen ja erehdyksen jälkeen ja sain tehtyä jopa kaksi peräkkäin. WOW!
Tein treenien lopuksi toisella kentällä keppejä itsenäisesti. Tein täyttä keppiriviä verkoilla, ja poistin onnistumisen jälkeen ensi yhden ja sitten toisen verkon puolivälistä keppejä. Aluksi meinasi tulla välistä pois, mutta pian hoksasi idean ja jätettiin ihan super hienoon suoritukseen :)

Iltalenksalla Juju astui ilmeisesti lasin siruun, ja sai pienen vekin varpaaseen. Verta vuosi muttei ole kipeä. Huomenna on rokotusaika ELL joten sinne asti mennään ainakin omin neuvoin.

edit. Eläinlääkäri ei tehnyt asialle mitään, ei ollut edes kiinnostunut koko haavasta. Käski laittaa kunnon siteen vanulla ja teipata haavan kunnolla reunat yhteen ja antaa parantua. Katsotaan nyt sitten. Ainakin tänään iltalenkilla lepopäivän päätteksi oli niin sekaisin koko koira, että ajattelinkin että voisiko rokotuksilla on sellainen sivuvaikutus että koira saa hepulikohtauksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti