perjantai 23. lokakuuta 2015

Fiiliksissä

Ollaan tässä toipilasaikana lähinnä lenkkeilty ja tokoiltu, otettu rennosti. Käytiin tuossa yks päivä vähän kentällä toko hommissa, muutama päivä ennen tikkien poistoa. Seurailu on aika kivalla mallilla, välillä hiukan väljää tosin, täytyy vähän palkan paikkaa miettiä, kun nyt olen paljon palkannut kainalossa olevalla lelulla, ja jotenkin kyttää sitä heti kun kehun ja ottaa väliä.  Pitää alkaa pitää sitä palkkaa vaikka oikeassa kädessä? Luoksarit on vaikeita, ollaan niissä ihan jumissa. Juju tulee hyvin ja kovaa silloin kun seison leveässä haara-asennossa, kun ennakoi pallon heittoa jalkojen välistä. Silloin tulee hyvin ja suoraan, juoksee jalkojen välistä suoraan. Mutta jos seison normisti, tulee kaarevasti kohti?!?! Joka kerta. Olen yrittänyt ottaa läheltä, silloin tulee hyvin, mutta jos on vähänkin välimatkaa niin... Noh nyt ollaan tosiaan alettu opettelemaan sitä eteen istumista, niin jos sen kautta sitten opettaisi luoksetulon, ei suoraan sivulle. Merkin kierto edistyy, hoksasin että saan Jujun joka kerta kiertämään kun lähetän sen sen puoleisella käsi avulla. Vielä tehdään avulla nuo kierrot, muta kyllä niitäkin voi pian alkaa vaikeuttaa. Liikkeestä istuminen onnistuu, maahanmeno on kesken. Tarvisi jonkun katsomaan, meneekö maahan kunnolla.Sitten saatiin maanantaina tikit pois, jihuuuuuu!!!! Haavat olivat kuulemma parantuneet erittäin hyvin, ohjeeksi vähän aikaa vielä siteitä lenkille, joo pidettiin vielä saman päivän lenkeillä ja seuraavanakin päivänä, mutta esim. tiistain aamutreeneihin en laittanut. Ollaan vaan putsattu ahkerasti lenkkien ja treenien jälkeen, ja on niin sujunut mukavasti.

Tosiaan, tiistaina treenailtiin omalla vuorolla hallissa. Tehtiin lämpäksi radan pätkää, esteen 50cm. Ne kontaktit...pitää ruveta todenteolla harjoittelemaan juoksukontakteja, ei tästä tule muuten mitään. Jos käsken pysähtymään kontaktille, jää varsinkin Aalla harjalle odottelemaan. Jos annan juosta, hyppää jostain kilometrin korkeudesta alas. Krääh. Harjoiteltiin niitäkin vähän, laitoin lelun heti kontaktin alle, pakotin tulemaan alas asti. Ajattelin kouluttaa juoksarit boksi systeemillä, boksikin on jo kepolta tilattu :)

Kepit sujuu mallikkaasti, nyt on enää alussa ja lopussa muutama verkko, keskeltä sain poistettua mukavasti. Haastavat on, jos mä vaihdan puolta tai tullaan eri suunnasta yhtäkkiä. Mutta sujui nämäkin harjoitukset, muutaman toiston jälkeen. Osana rataa kepit on vielä vaikeat, ei oo ihan selkärankaan iskostunut pujottelu wauwalle vielä. ;)Keskiviikkona oli valmennusryhmän iltatreenit, joihin mentiin. Tehtiin sylkikäännöksiä ja takaaleikkauksia. Sylkkärit onnistui, lähdössä kauas jättö ja etäältä ohjaus onnistui hyvin, mutta takaa leikkaukset oli vaikeita. Sitten siellä oli vielä vaikea suora putki odottelemassa pientä koiraa vähän liian houkuttelevasti. Tähän harjoitusta lisää. Samoin sylkkäreissä oman liikkeen ajoitukseen harjoitusta ja takana leikkauksiin lisää malttia. Ei tarvi juosta kilpaa koiran kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti