torstai 29. lokakuuta 2015

Me ollaan menossa.

Sunnuntaina käytiin sitten vielä palauttavalla ravi lenkillä. Ollaan otettu nuo ohjelmistoon nyt, tuntuvat tekevän hyvää. Juju laittaa mielellään BOTin fleecentakin päälle lenkkien jälkee, rentouttaa hyvin.

Maanantaina oltiin aksaamassa omissa treeneissä. Tehtiin keinua, keppejä ja pientä hyppäripätkää.
Keinu on edelleen jotenkin hankala. Juoksutin läpi muutamaan otteeseen ihan vaan että saataisi vauhtia, ja varmuutta tulla päähän asti. Oli Jujun mielestä vaikeaa. Tehtiin useita toistoja ja saatiin sit ihan kivojakin lopuksi, mutta kyllä nuo kontaktit aiheuttaa nyt vähän päänvaivaa. Pitää varmaan ottaa ihan kosketusalustalla treeniä puomilla, ja keinulla vahvistaa tuota päähän asti tulemista ja palkata vain oikeasti hyvät. Puomille aion keksiä kosketukseen oman uuden käskyn. Tähän asti olen käskenyt KATSO, mutta otetan käyttöön TOUCH käsky, jolla pitää koskea vaikka aluksi pyyhettä. Puomillakin jää nimittäin liian ylös. Aalle opetetaan juoksari.
Lisäksi tehtiin keppejä. Muutama verkko oli enää, alussa yksi ja lopussa yksi. Tehtiin vaikeuttaen niin että käskin KEPIT, mutta en itse lähtenyt liikkeelle. Tässä on ollut selvästi apua kujatreenistä, nimittäin itsenäisesti suorittaminen ei ollut Jujulle mikään ongelma. Ainoastaan vika keppiväli jäi tekemättä kun siinä ois joutunut "väärälle puolelle" odottamaan palkkaa. Tähän helpotin laittamalla verkon toiselle puolelle, eli oli pakko tehdä myös vika väli. Näitä lisää, ja lisäksi irtoamista kepeille kauempaa ja kauempaa harjoitellaan sekä vaikeita keppikulmia. Olen ottanut suljettuun kulmaan kierrä käskyn lisäksi.
Lopuksi tehtiin pientä muutaman hypyn ja putken sarjaa jossa oli rengas korkealla, korkeammalla kun koskaan ennen ja rimat 55. Takaakiertoja tehtiin ja persjättöä renkaalle.  Alkaa sujua, jes.


Keskiviikkona 28.10. oltiin paimentamassa vielä syksyn vikoja keikkoja. Kasvattajalle mentiin ja pellolla oli myös ihanat Fakta ja Fiktio pennelit. Fakta ois kyllä meijän jengiin niin sopiva, muttei... ei se nyt vaan käy. :D

Paimennus meni ihan jees, ottaen huomioon parin viikon tauon, ei ollut mitään hävinnyt päästä. Maahan ei malttanut mennä heti, siitä pari heittokeppiä, mutta muutoin kiva. Oikealle edelleen vähän liikaa vauhtia ja häsläystä. Ajossa kuumenee ja alkaa häslätä takana edes takas, sitä nyt yritän opettaa pois. Kun alkaa häslätä, pois käskyllä lisää tilaa ja siitä joko maahan ja/tai heti uudestaan aja. Sopivasti saatiin tehty pari kierrosta ennen kuin tuli pimeää.

Jujun oikean takajalan leikkaushaava hiukan turposi ja punoitti parin päivän ajan, käytiin sitten hakemassa vielä uusi antibiootti kuuri. Josko sillä lähtisi viimesetkin tulehduksen rippeet pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti