keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Edistystä.

Torstaina 28.10. oli ohjatut aksatreenit. Tehtiin rataa, oli meille oikein hyvä, nopea rata. Ei ollut kauheasti mitään tosi vaikeaa ohjausta, vaan aika sopivasti. Puomilla Jujulle tuli joku aivopieru, kun mä juoksin edeltä, niin hyppäsi ylösmenolta kesken kaiken pois... Luuli kai keinuksi ja ihmetteli mihin mä juoksen... :D Saatiin tehtyä ekalla oikein persjättö 9-10 ja pysyin kuin pysyinkin Jujun perässä radalla. Juju kuunteli hyvin ohjausta. Yhdellä takaa kierrolla (14) tuli esteen ali (?!?), eipä oo tuotakaan ennen tapahtunut. Korjattiin heti, ja ei tehnyt sitä uudestaan. Tuo 19-21 väli oli hankala, piti osata ohjata takana tai valssata tosi nopsaan. Valssit sujui, mutta edelleen ohjaan vähän liikaa ja saattelen esteille. Juju irtoaa hyvin, antais sen tehdä kun kerran osaa. Rata oli jotakuinkin kuvan mukainen, jotenkin en saanut päähäni täydellistä esteiden paikkaa mutta:

Joku este jäi kyllä puuttumaan, kun mielestäni niitä oli radalla 24?

Viikonloppuna oltiin Lohjalla kylässä ja Juju pääsi painimaan Aida tollerin kanssa pariksi päiväksi. Tytöillä meni kivasti, muutaman kerran Aida palautti Jujun maanpinnalle pikku ärähdyksellä jos homma meni sen mielestä liian villiksi.

Tiistai aamuna oltiinkin sitten jälleen omissa aksahommissa. Tehtiin vähän samoja asioita kuin viime viikolla ohjatuissa, ja lisäksi tehtiin keppejä. Juju teki ekaa kertaa koko jonon ilman verkkoja. Jihuuuuuuuuu!!! Tehtiin ilman verkkoja muutama onnistunut kerta, ja lopeteltiin kepit sitten. Tehtiin myös muutama puomi, ei ongelmaa tällä kertaa. Pitää treenata enemmän osana rataa.
Ohjauskuvioina kerrattiin sylkkäreitä ja takanaleikkausta ja kokeiltiin lisää takana ohjausta... on se vaikeaa. Juju menee niin kovaa, että putken kautta kun otettiin niin hyppäsi kilometrin loikalla eikä mulla ollut mahdollisuuksia saada sitä kääntymään tiukasti. Tehtiin sit ilman vauhtia ensiksi ja alkoi löytymään. Pitäs opettaa Jujulle se kokoava liike mahd. pian.
Lopuksi tehtiin lisää Aata...ja ei se nyt edisty yhtään. Annoin juosta kovaa läpi. Juoksutin vaan niin kovaa kun tuli ja palkkasin vauhdista.  Koski silloin tällöin. Boksia odotellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti