lauantai 24. lokakuuta 2015

Kukaan muu ei arvosta sanojesi erityistä nerokkuutta niin kuin koirasi.

Heti perään torstaina 22.10 oli ohjatut viikkotreenit aksaryhmässä. Tehtiin aika hankalia pätkiä radalla, ei tehty ollenkaan monen esteen sarjoja, koska keskiviikon valkku treenit. Pohdittiin Jujun A kontakteja ja päätettiin että koitetaan opettaa sille boksi tekniikalla An juoksukontaktit. Puomilla pidetään pysähtyminen, koska sen osaa, ja vahvistetaan vaan sitä loppuun juoksemista.
Treeneissä tehtiin ensin pätkää jossa oli hyppysarja, ja hypyllä persjättöä. Olihan vaikeaa jälleen. Ajoitus tosi hankalaa, mutta ihme kyllä, Juju tuli oikein esteet joka kerta, olin vaan aina sen tiellä tai liian ajoissa... Treeneissä tehtiin myös takaakiertoa ja keppejä, jotka alkaa olla aika mallikkaat :) Alla kuva pätkistä mitä tehtiin, kuvattuna ei siis kokonainen rata.

RATA 1

RATA 2

Omissa treeneissä perjantaina päätin tehdä samoja vaikeita pätkiä. Tein ensin tuota ykkösrataa ihan kopiona edellisistä treeneistä, mutta muutaman onnistuneen toiston jälkeen vaihdoin niin, että tein tuon 7-8 välin sylikäännöksenä (mitä harjoiteltiin valkussa). Jätin jujun tuon suoran putken päähän ja siitä. Teki hienosti. Tiukempia käännöksi tarvitaan, niitä pitää ottaa treenilistalle. Takaa leikkaukset onnistui paremmin omissa treeneissä kun ohjatuissa, ehkä niistä oli jäänyt siis jotain mieleen :) Video alla omista treeneistä.
Viikonloppu on pyhitetty palauttelulle aika rankan treeni viikon päätteksi. Tänään ollaan lenkkeilty vaan ihan peruslenkkejä, käytiin pellolla höntsäämässä, mutta muuten ei tehdän kummempaa. Tänään iltalenkillä oli kaunista, aurinko paistoi vielä ja oli kunnon syksyn värit luonnossa. Oli kamerakin mukana. Vastaan tuli pelottava äijä kottikärryjen kanssa, kysyin saadaanko tulla katsomaan kottareita lähempää, kun huomasin että Juju kiersi tyypin kaukaa niskavillat pystyssä. Saatiin mennä ja pienen empimisen jälkeen kottarit olikin ihan jees :) Kotona oli aika levoton meininki illalla, tiedä mistä johtui mutta reilu RIITTÄÄ karjaisu toi taloon ihanan hiljaisuuden...on se hyvin opetettu :)

Ps. otin jujusta iltalenkillä yhteensä 220 kpl kuvia. Vain 88 kpl oli edes säilyttämiskelpoisia (saatika julkaisu!!)... oiskohan aika päivittää kuvauskalustoa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti