maanantai 21. maaliskuuta 2016

Bang my head against the wall, i will rise above it all

17.3. Oltiin aamulla tekemässä tekniikkahommia hallilla. Ei ollut kameraa mukana. Tehtiin ensin puomia, etupalkalla, namialustalla ja myös heittopalkalla. Puomin kontakti kyllä vähän takkuaa. Jujulle en ole koskaan opettanut kriteeriä varmaan tarpeeksi hyvin, jotta se olisi varmasti hyvin takaraivossa. Se ei oikein tiedä mikä on se mitä haluan. Ajattelin tehdä muutaman kerran ihan vain puomin irrotetulla alastulolla seuraavalla kerralla. Saatiin muutama hyvä, mutta suurin osa meni joko yli tai hiipimiseksi.Tehtiin myös Aata. Laitoin pumpperin alastulon kontaktille, ja teki sen kanssa tosi hyvin. Kun otin sen pois, hyppäsi alas. Pitää ruveta häivyttämään tuota jollain. A este oli tällä kertaa sellainen, että siinä pysyin myös rima hyvin kontaktin rajalla. Vaihdoin pumpperin siihen ja teki silti hyvin :)

Illalla oltiin Päivin ratatreenissä. Ei mennyt oikein mikään hyvin. Jotenkin musta tuntui että Juju oli väsyksissä, ei jaksanut keskittyä, ja itselläkin oli vaikeuksia ohajuksien kanssa. Ei jäänyt treeneistä oikein kerrottavaa. Vähän hankala rata.


Viikonlopun Juju oli hoidossa, kun oltiin itse kylpylässä.

Sain itse nyt ihan jäätävän flunssan, toivottavasti menee pian ohi. Ollaan kuitenkin tehty lenkkejä niin, että mä oon kävelly rauhaksiin ja sit oon tehny toko juttuja ja temppuja lenkin lomassa. Tekee hyvää, kun joutuu keskittymään eripaikoissa ja kesken lenkin yhtäkkiä. Saadaan lenkillä aina kivasti myös häiriötä muista lenkkeilijöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti