torstai 10. maaliskuuta 2016

You look like a movie

8.3. Oltiin hallilla tokoilemassa. Tehtiin vauhtinoudon alkeita, kapulan pitoa, ruutuun menoa ja merkin kiertoa. 

-Vauhtinouto. Eka kerta ever ohjatun kapulan kanssa, tähän asti tehty patukalla. Juju hoksasi idean yllättävän helposti, tuli tämä liike kyllä ihan ilmaiseksi. Heitin kapulan, käskin hakea, ja bileet kun kapulan otti suuhun ja lähti tuomaan. Tässä ei kummempaa, tokalla kerralla ottikin kapulan nätisti, ekalla vähän rynni päälle.

-Kapulan pito. Kehittyy, nyt pitää jo murto-osa sekunnin :D Mälvää, joten pitää olla tarkkana ajan kanssa. Ensin siisti pito, vaikka vain nano sekunnin, sitten vasta lisätään aikaa.

-Ruutuun meno. Treenattiin ruutua itsenäisesti ekaa kertaa ikinä. Ruutunauhaa mulla ei ole, enkä ole halunnut ruveta opettamaan pelkillä tötsillä. Tehtiin samalla tavalla kun tokon alkeissa opetetiin, namialusta ruutuun ja kun koira ruudussa, nopeasti perään lelun kanssa ja lelu palkkaa ruudussa. Juju tajusi jutun idean taas heti, ja saatiin kivoja toistoja. Tein myös lopuksi muutaman ilman namia, ja meni silti ruutuun asti, jäi vain vähän eteen. Ihan vikana tehtiin vielä namialustalla takalaitaan, jotta jäisi oikea mielikuva.

-Merkin kierto alkaa olla aika varma. Vielä liikkeen loppu osaa, eli eteen ja sivulle menoa pitää hioa ja lisätä tuohon. En ole montaa kertaa tehnyt kokonaista liikettä etten hidasta hyvää kiertoa turhaan.

Alla video päivän hommista:


Keskiviikkona oli vapaa, joten käytin se elukoiden kanssa toihuiluun. Jujun kanssa pitkä (vajaa 2h) aamulenkki ja sen jälken nopea ell käynti, jolla poistettiin letku jalasta. Ell jälkeen annoin Jujun leikkiä pihassa, ja otin Tempun karvakäsittelyyn pihalle. Sisäkissa kun on, niin siitä lähtee tajuttomasti karvaa ympäri vuoden, nyt kuitenkin aina kiihtyy kevättä kohden. En ole aiemmin vielä uskaltanut ottaa noita yhdessä ulos, kun pelkäsin että Temppu stressaa koiraa liikaa ulkona, kun ei ole muutenkaan tottunut ulkona olemaan, mutta mitä vielä. Ne oli kun mitkäkin kaverukset. Temppu jopa tuntui vähän tukeutuvan Jujuun eikä pelännyt vaikka Juju nakkeli mulle keppiä joka kolisi rappusiin. Arkajalka kisu uskaltautui myös lumiselle maalle köpöttelemään hetkeksi. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti