tiistai 15. maaliskuuta 2016

Just getting there

Lauantaina löysäiltiin ja lenkkeiltiin ilman mitään aikataulua upeassa säässä. Jujulla on maha vähän sekaisin, ja laitoin sen kana-riisi-piimä kuurille kuin fitness kisaajan konsanaan. En haluaisi kauheasti ruoasta sen kanssa pihistellä kun on jo hoikka muutenkin, mutta minkäs teet. Nyt pitää mahan rauhoittua ennen kun palataan normaaliin settiin.

(Niin ja Juju täytti lauantaina 12.3. MAAGISEN 18kk, eli olisi nyt täysi-ikäinen aksa kisoja ajatellen)

Sunnuntaina mulla itsellä oli synttärit (22wee niinku joka vuosi) ja synttäreitä juhlittiin parin kisamaisen harjoitusradan verran. Taso oli 1-luokkaa ja rata aina suoraviivainen ja nopea. Radan loppupäässä oli yksi tiukempi käännöskohta, mitä mietin pitkään että mitenkäpäni sen tekisin. Olisin halunnut Jujun kanssa tehdä 11-12 väliin persjätön ja 12-13 valssin. No lämmittelyssä huomasin, että Jujulla oli lentokeinupäivä :) ja mähän en sen voi antaa lentää keinua, kun pelottaa että sattuu jos sen sallin.

1. kerralla sain hyvin Jujun lähtöön ja mukaan radalle. Virheettömästi kepeille, valssilla 4 hypyltä puomille ja siitä lähettäen putkeen. Puomilla odotin kontaktin ihan loppuun saakka. Vastaaonotin putken jälkeen ja sitten tulikin niin vauhdilla että mun oli itse pakko jarruttaa keinulle, olisi muuten lentänyt sen. Vauhdin takia teki kyllä elämänsä parhaan keinun ever, mutta tosiaan vähän puolivahingossa. No keinun takia jäin jälkeen ja Juju tuli 12 hypyn väärin päin. Siitä häkeltyneenä en ohjannut riittävästi hypylle 14 joka oli siis seinää päin ja Juju vähän ihmetteli ja meinasi tulla väärin senkin. Loppusuora hyvin, tosin mielestäni hyppäsi An alas.

2. kerralla päätin etten edes yritä samaa ohjausta vaan teen valssilla molemmat välit 11-12 ja 12-13. Harmillisesti tuli kepeille sisäänmenovirhe. Muuten rata meni tosi hienosti. Puomilla saisi tulla kovempaa, en tiedä pitäskö sitä juoksaria miettiä sittenkin myös sinne? Ärsyttää kun jää kyttäämään kun ei ole kriteeri selvä. Tai sitten pitää laittaa joku targetti maahan mihin koskee joko nenällä tai etutassuilla. Tällä kertaa koski An kyllä, tuli niin vauhdilla että videolla näkyy vaan kun takajalat lentää :D14.3. maanantaina palauteltiin sunnuntain ratatreeniä lenkkeillen. Tehtiin kunnon pitkät metsälenkit aamulla ja illalla. Mahakin on jo paljon parempi, mutta kuuri jatkuu niin kauan että on ihan normaali muutaman päivän tuolla ruoalla.

15.3. Oltiin aamulla hallilla tokoilemassa. Olen nyt päättänyt saada noi alo-luokan liikkeet pakettiin, että päästään kokeisiin kesällä. Meiltähän puuttuu estehyppy kokonaisuudessaan, ja muistakin liikkeistä osia. Seurauksen maahanmenoa en viitsi edes harjoitella, kun alkaa ennakoida sitä niin heti että. Huoh, tänäänkin sain videolle vain huonon seurauspätkän, jossa Juju sekä ennakoi maahanmenoa (vaikkei edes yhtään ainoata kertaa tehty sitä tänään), että kyttäsi kartioita (ennakoi merkin kiertoa).

Luoksari: Alkaa toimia aika kivasti ETEEN käskyllä. Tulee eteen heti, ekalla tuli vinoon, muut hyviä. Pitää häivyttää apuja, niin saadaan sitten pidennettyä matkaa ilman apuja uudestaan. Nyt olen tehnyt pitkältäkin matkaa, mutta käsiavuilla, joka lelu navan kohdalla molemmissa käsissä kädet edessä, tai sitten lelu leuan alla ja silti kädet vähän edessä. Osaa ilman apuja lyhyeltä matkaa onneksi. Tehtiin muutama eteen asti, ja lopuksi myös muutama vauhdilla jalkojen välistä palkaten ettei ala hidastella tätä.

Kapulan pito: Tehtiin ohjatun kapulalla. Tässä on tapahtunut joku lampun syttyminen nyt ihan vasta. Ihan älyttömän kiltisti pitää kapulaa ja irrottaa vasta naksusta. Ihan käsittämätöntä, kuka sille tuon opetti ja missä välissä?? Tänään kokeilin ihan vaan testi mielessä mitä tekee jos laitan kädet laippojen lähelle ja ei irrottanut, ei mälvännyt ei mitään, piti rauhassa ja naksusta irti ja sit superbileet :D Jätettiin tähän, oli hieno!

Seuraus: Tätä jankattiin kun tosiaan ennakoi maahanmenoa ja kyttäsi alussa myös kartioita. Yksi kartioista oli keltainen ja Jujun palkkapallo on myös keltainen, tiedä sitten tuliko siitä aivopieru. Täytyy taas jatkaa treenausta niin että palkka on valmiiksi maassa odottamassa jossain. Huomautin Jujulle kun meinasi mennä hermo siihen maahanmenon ennakointiin, sen jälkeen skarppasi. En pyytänyt kertaakaan maahan ja silti kokoajan oli että nytkö, nytkö?? Huomautuksen jälkeen oli ihan ok. Käännökset molempiin suuntiin ihan jees ja oli tiivis, ehkä vähän liiankin tiivis. Täytyy tätä seurausta nyt tehdä pienemmissä pätkissä jälleen ja muistutella mikä se taas olikaan.

Paikalla makuu 1min: kellotin, ja pysyi skarpisti mutta rauhallisesti. Tosi nätti makuu, ei mennyt lonkalleen eikä haistellut, muttei toisaalta myöskään nytkähdellyt. Vähän lopussa nousi toinen kyynär kun tulin sivulle seisomaan, muttei noussut jes.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti