torstai 14. huhtikuuta 2016

Nää on näitä päiviä

Eilen oltiin Annen ratatreeneissä. Rata näytti tältä:


Eli välistävedot teemana. Jei, meidän vahvuuksia :D
Niissä ei siis ongelmaa. Alussa kutsuminen kakkosen edestä pieni työntö kohti ykköstä ja rintamasuunta kääntyi kohti kakkosta. Kolmoselle sylivekki. Vitoselle takaakierto ja sit liikkeelle vauhdilla. Leijeröin ysin ja An, tönäisin 11 ja vedin oikealla kepeille. Keppien jälkeen persjättö. Sitten jälleen takaakierto ja välistäveto. 18 piti rytmittää että saatiin oikein ja 19 saksalainen. Saksalainen oli vaikea, kun piti lähteä niin aikasin, jo ennen suoraa putkea täysillä kohti 20 putkea. Ja ohjata saksalaine aika kaukaa. 20 putkeen ja kutsumaan An takaa toiseen putkeen. Ja sitten kiireesti toiseen päähän kenttää (pulssi 180) ja takaakierto 24. Siitä taas vauhdilla liikkeelle ja päällejuoksu 26. Siitä vaikea avokulma kepeille. Tähän asti päästiin treeneissä.

Meidän plussat:
+välistävedot ja päällejuoksut
+leijeröinti, Juju irtoaa hienosti ja seuraa ohjausta kaukaa.
+sylivekki oli hieno
+keppien jälkeen persjättö toimi, vaikka epäilin
+vaikka Juju on turbo niin ehdin sen vauhtiin
+kääntyi 20 putken jälkeen hienosti oikeaan suuntaan vaikka ei heti nähnyt mua -> kuunteli

Treenattavaa (ei siis ajatella negatiivisesti miinuksina :D ):

-keppien avokulmat eri puolilta ja itsenäisesti (nyt menee superhelposti kakkosväliin jos ohjaan ulkopuolelta)
-saksalainen vauhdissa ja kaukaa
-kiihdytykset
-Jujun nopeus vs. mun nopeus
-koiran linjat vs. mun linjat

________________________________________________________

Tänään oli kyllä aamulla jo sellainen olo että ei olis missään nimessä kannattanut lähteä hallille tokoilemaan. Mutta kun oli sit herätty sitä varten niin mentiin.

Tein luoksareita esteellä ja ilman. Alussa taas epävarmuutta eteentulon kanssa, mutta kun päästiin siitä, niin meni ihan kivasti. Hitto että ärsyttää, että ei voi vaan ottaa mitä muutamaa toistoa hyvin. Pitäs osata lopettaa siihen. Esteen kanssa siis meni hyvin, ilman estettä kokeilin sitten pidemmältä matkalta, tähänkin sain muutaman hyvän. Sitten katsoin kelloa, oltiin oltu 15min.

Ja siihen olis pitänyt lopettaa.

Mutta ei, kun halusin seurausta vielä ottaa. No otettiin, ja se levisi ihan käsiin. Juju paineistui eikä enää tsempannut. Asiaa ei auttanut tippaakaan se, että otin hihnan avuksi käännöksiin. Itteä turhautti, kun ei onnistu. Tosi raivotuttavaa, Juju on tähän asti kääntynyt mielestäni ihan kivasti. 90 astetta menee vielä oikein kivan näköisesti, mutta siitä tiukemmat käännökset, niin ei vaan tule mitään. Juju istuu liian helposti ja sitten jää jalkoihin kun käännyn. Astun tassuille vahingossa ja sitten homma onkin siinä. Krääh. Pitää alkaa opettamaan tuota ihan uudestaan. Otin vähän videotakin, muttei jostain kumman syystä ole yhtään henkeä julkaista sitä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti