tiistai 5. heinäkuuta 2016

Liidellään

Aamulla oltiin treenaamassa hallilla An kontaktia ja ratapätkää. Ihan alustuksena, että mua niin ärsyttää taas että otin sen tuon ratapätkän loppuun, olisi kannattanut tehdä ihan tekniikkaa vaan. Turhaan sen puomin kontatia radalla hinkkaan, kun se on paska mikä paska. Taas sössin sen kun Juju tuli kerran yli, siis juoksi kontaktin läpi, ja siitä muistutin. Niin seuraavalla tuli sitten hiipimällä :(

A kontaktit otti aivan superisti, varsinkin kun vikalle kierrokselle laitoin harjalle pumpperin. Tuli kovaa ja koski hienosti, näitä vaan nyt lisää on lisää ja yritän siirtää palkkaa An jälkeisen esteen taaksen, jotta fokus olisi aalla eteen eikä mun luo :) mutta tosi kiva nähdä että tämä kehittyy. Nyt vaan kaikenlaisia ohjauksia ja vedätyksiä tuon kehikon kanssa, niin saadaan sitä varmemmaksi.

Siitä ratapätkästä ei sit sen enempää, tyhmää oli se ottaa tähän väliin. 

Niin ja oon tässä miettinyt sellaistakin vaihtoehtoa tuonne puomille, että alkaisin opettaa sinne myös tota juoksaria...ei vaan huvittaisi kun tätäkin jo on jankattu aika kauan. Mutta ehkä se selkeyttäisi rataa koiran silmissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti