torstai 30. kesäkuuta 2016

Voihan treenit

Tiistaina aamulla käytiin Tamskin hallilla tekemässä parit puomit ja keinut. Ihan ok meni, ollaan saatu tuota puomia jälleen eteenpäin. Keinu rassaa, mutta se nyt on rassannut aina. Juju ei tee kauhean näyttävää keinua, mutta tehköön nyt sellaista kun tekee, mä vahvistelen sille keinun osa-alueita ihan rauhassa. Lopuksi juostiin putkirallia, joka on Juujuun mielestä aivan super hauskaa :D se ei ois lopettanut taas millään.

Illalla oltiin LEVEKin tokoryhmässä. Tehtiin ryhmässä seuraamista, luoksareita ristiin rastiin ja paikkista, istumista ja makaamista. Lopuksi tein itsekseen kapulajuttuja ja eteentuloa. Myös muutaman kaukot kokeilin. Juju teki kivasti, ja myös kapulan pito onnistui yllättävän hyvin :)


Keskiviikkona piti olla Nybergin ryhmä, mutta koutsi olikin kisaamassa, joten tehtiin ratatreeniä itsekseen. Kentällä oli kasattuna tämän vuoden medien sm joukkuerata, jossa puomi-putki erottelu oli tuottanut jokseenkin tuskaa monille. No Jujulle siinä ei ollut sen suurempaa ongelmaa, mutta kepit yllättäen tuotti ongelmia. Yritin itse liian vaikeasti ohjata A kontaktin sisäpuolelta, jolloin yritin keppien umpikulmaan poikkaria, ja ihan turhaan. Alla oleva ratapiirros ei ihan pidä paikkansa, jos olisi ollut ihan täydellinen kopio olisin tuskin edes ajatellut tekeväni siihen poikkaria.

Juju ei aluksi edes löytänyt koko keppejä, luultavasti kentällä olleet raja-aidat häiritsi sen verran. No sitten löytyi kepit, mutta väärään väliin mentiin monen monta kertaa. Myöskään A kontaktia ei ottanut kunnolla ilman kehikkoa. prkl. Noh, vaikea ja ahdas kohta se olikin. Sitten kun itse helpotin kepeille vientiä, Juju teki hyvin. Kärsi kuitenkin jostain ihmeellisestä rytmitysmokasta, ja tuli väärin myös pois välillä kepeiltä joka otti päähän. Jälkeenpäin ajateltuna sekoilin ehkä itse rytmityksen kanssa, pitäisi aina muistaa että vaikka Ju on yyber taitava, niin se on vieläkin nuori ja kokematon, joten mun täytyy muistaa sitä auttaa. Olin itsekin vähän jotenkin muissa maailmoissa, joten se kostautui heti.


ps. meidät valittiin TopTeamiin varakoirakoksi paikalle 4. Jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti