perjantai 3. kesäkuuta 2016

Hommat etenee

Keskiviikko ja torstai meni järkyttävän helteen vuoksi uimisen ja lenkkeilyn merkeissä. Käytiin toki esim. keskiiviikkona oikein kunnon parin tunnin metsälenkki paikassa jossa pääsi välissä polskimaan. Jujuun ottaa vähän tuo tietynlainen kuumuus, ei reagoi jos on kuivaa ja kuumaa, mutta jos on tämmöinen ukkosen alkua ennakoiva ilma, niin silloin tuntuu koissu vähän raskaalta.
Torstaina oltiin illalla pari tuntia rannassa, ja oi kun sai olla niin ylpeä pikkumustasta jälleen. Oltiin toki ihmisten ilmojen ulkopuolella paikassa jossa pääsee rantaan, mutta ranta on kivikkoa, eikä se ole mitenkään ihmisten suosiossa. Kuitenkin aika läheltä menee tie, jossa kävelee paljon lenkkeilijöitä. Eipä tarvinnut kertaakaan vahtia Jujun touhuja, sai mennä ja viipottaa miten halusi, tiesin että se ei lähesty vieraita ilman lupaa.


Naurattaa muutenkin kun Juju on tuolla lenkkeillessä nykyään niin naurettavan helppo lenkkikaveri että ihmetyttää välillä itseäkin kuka siitä tommosen koulutti. Juju kulkee edelleen aina ja kaikkialla irti, ja mun ei tarvitse sen menoista stressata. Kun joku tulee vastaan, jos ehdin huutelen Jujun vierelle kävelemään, mutta jos en ehdi niin huikkaan vaan anna olla, ja Juju menee ohi välittämättä tuon taivaallista kenestäkään. Meidän kotitalon hoodeilla hengailee aika paljon myös ihan luonnon eläimiä kuten jäniksiä, oravia ja peuroja. Yhdellä lenkillä oli lähellä ettei tietä ylittänyt peura törmännyt Jujuun kun ei huomannut ollenkaan. Juju vain pysähtyi ja katsoi sen näköisenä että "varoisit vähän" :D Sama on jänikset, ihan sama mihin suuntaan ja kuinka kovaa ne lähtee karkuun, Juju ei välitä. Ei koskaan lähde perään, ei edes harkitse moista. Tästä mun ei ole tarvinnut enää edes huomauttaa.

Perjantaina oltiin sit hallilla treenaamassa. Päätin hakea ensi kaudeksi TopTeamiin ja tarkoitus oli tehdä ennakkotehtävä rataa. No eipä siinä ollut kummempaa, Juju teki varmasti. Muutamassa kohdassa jollain yrittämällä sössin itse olemalla liian ajoissa ohjauksessa, esim tuossa twisterissä pudotti riman. Mutta väärille esteille ei menty, eikä mitään muutakaan ihmeellistä ollut. Aika helpolta tuntui mun mielestä, piti oikein tarkistaa että rakensinhan radan ohjeiden mukaisesti. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti