maanantai 27. kesäkuuta 2016

Siellä ja täällä

Viime tiistaina 21.6. oli tosiaan Harrin ratatreenit. Harri oli laatinut meille hyppyradan joka oli aika vauhdikas. Taas tuli noottia radan lukemisesta. Samoin se, että eteenlähetyksissä pitää huomioida koiran hypyn pituutta, jos haluaa kääntyä heti hypyn jälkeen tiukasti. Treenin kiteytti Harrin kommentti loppuun: Onhan se nättiä, muttei tehokasta.

Keskiviikkona oli Nybergin Johannan ryhmä, ja tehtiin ihan rataa. Tein Jujun kanssa radan yhden kerran alusta loppuun sillä tuloksella, että Juju tiputti yhden riman. Tämä johtui taas siitä kontaktin tippumisesta. Pitää nyt alkaa keskittyä siihen oikeasti, heti jos en pitä kontaktia yllä ja juoksen vaan itsekseni, Jujulla tulee alas rima tai jotain muuta tapahtuu. Johanna oli kuitenkin tekemiseen tyytyväinen ja sanoi että mun kannattaisi Jujun kanssa osallistua parin viikon päästä Agirodun tasoituskisaan. Tästä innostuneena sitten ilmosin meidät Agirotuun lauantaille kahdelle radalle ja sunnuntaille tasoituskisaan. :D

Jussipussi meni mökillä möksäillessä. Juju pääsi polskimaan, ja sitä harrastelikin sitten aika paljon talteen. Sopivasti sattui Jujun tärppipäivät ja se yritti vikitellä porukoiden leikattua narttua Aidaa lemmenleikkeihin koko viikonlopun. Aida ihastui Jujuun taas uudestaan ja oli meillä kyllä melkoinen sateenkaari juhannus koirien osalta :D ihan hauskaa oli, ja koirat reuhasi keskenään niin paljon, että tänään on otettu lungisti pöydän alla koko päivä.

Huomenna sitten treeneihin kiinni jälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti