torstai 4. tammikuuta 2018

Katse tulevaan, vuoden 2018 tavoitteet ja toiveet

Sitten onkin aika miettiä tulevaa. Vuosi 2018 tulee olemaan myllerrystä täynnä ainakin, se on varmaa. Muu sitten onkin epävarmaa, ja moni asia riippuu ja roikkuu. Tässä kuitenkin jotain selkeimpiä juttuja:


Agility:

-selkeä kisatavoite on nousu 3lk:aan.
-ensimmäisten SM-nollien keräystä aloitellaan.
-kisoja enemmän, ja selkeitä kisarutiineja tarvitaan.
-kisapaketin kuntoon laitto.
-loppu esteosaaminen kuntoon. Tästä poislukien juoksupuomi joka on ikuisuusprojekti joka ei lopu koskaan, saatika ole valmis.

Koulutuksellisesti agissa jatketaan itsenäisyyden ja koiran omien taitojen vahvistamista. Suuntakäskyt, kokoamisvihje ja este-erotteluihin varmuutta. Teknisesti Juju on jo taitava, joten tänä vuonna panostetaan ratatreeniin, ja yritetään löytää se oma kupla.


Toko:

-AVO luokan korkkaus (SM kisat joukkueessa?) ja sieltä tuloksia. Jos oikein innostutaan mammaloman jälkeen tokosta, TK2 olisi ihan mahdollinen.
-voittajan liikkeitä kuntoon
-kisarutiinien rakentamista ja ylläpitoa

Koulutuksellisesti kaikki uudet koulutustavat viehättää, ja toko onkin loistava laji kokeilla kaikenlaista. Otetaan vähän vähemmän vakavasti ja pidetään hauskaa. Toko on aina ollut lajeista se itselle vähiten kiva, tästä ajatusmaailmasta jos pääsisi eteenpäin.


Paimennus:

-paimennuksen iso kisatavoite on päästä korkkaamaan 2lk kisat SKL puolella. SPKY kisoihin mennään jos mennään. Alkukesä kisataan 1lkssa ja yritetään saada radan ajamiseen rutiinia ja kokemusta. Mahdollisesti joku paimennusreissu jonnekin?

Paimennuksessa treenataan vähintään sama määrä mitä viime vuonna ja panostetaan kuunteluun ja pillikäskyihin.


PK-jälki:

-kisatavoitteita ei taas ole, mutta jos aika ja resurssit riittää, startataan syksyllä 2lkssa.

Koulutuksellisesti tarvitaan esineruutuun jotain magic touchia. Se on jäänyt jälkeen pahasti pk-jäljen muista osioista. Jälki itsessään onkin tosi hyvällä mallilla, janoihin lisää pituutta ja tahtotilaa. Tottiksen telinenoutoihin rutiinia ja ylipäänsä kokemusta.

Suurimpana toiveena ja tavoitteena tälle vuodelle on kuitenkin pentuprojekti. Nyt mennään tiineysviikkoa 2, ja vielä ei mitään tiedä tai näy tietenkään. Kovasti rouva on seuran kipeä, mutta se voi johtua mistä vaan. Jos kaikki menee hyvin ja pentuja syntyy sopivasti, meidän laumaan myös jää kasvatti. Sen myötä tietysti kaikki suunnitelmat voivat heittää häränpyllyä, tai sitten ei. Joka tapauksessa tämä talvi ja kevät tulee olemaan yksi jännittävimmistä tähän asti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti