perjantai 26. helmikuuta 2016

Back in business

24.2. Oltiin siis aamulla ortopedillä. Ei leikkaustarvetta, saa ruveta liikuttamaan normaalisti. Antibiootti loppuun ja sitten ihmetellään lisää jos turvotus ei lasku siihen mennessä. Mikään ei takaa että ulos tullut oljen pala olis vika, mutta jos ontuma ei uusi, saa rallatella rauhassa.

No oltiinkin sitetn heti illalla Huittisen Annen ratavalmennuksessa. Olisin varmaan tältä päivältä perunut muuten, mutta tuo on ainoa ryhmä jonka tunteja ei voi siirtää ja ne on etukäteen maksettu. Joten siinä syy, että mentiin kuitenkin. Tehtiin medirimoilla superhauskaa rataa. Vauhtia ja haastetta riitti. Varsinkin keppikulmat tuotti päänvaivaa, mutta saatiin tehtyä kivoja toistoja. Ekaa väliä 7 tehtiin poispäinkäännöksellä ja väliä 17 tehtiin persjätöllä ja puolenvaihdolla ja pakkovalssilla. Kiire oli, Jujulla kun on juoksari A, mutta hyvin teki, ja lähti ohjauksiin. Pakkovalssi toimi paremmin, pelkällä persjätöllä olin tiellä ja ei nähnyt keppejä ja sekoitti takana olevaan renkaan kehikkoon, ja sitten sekosi keppien rytmissä kun vaihdoin puolta.

17 keppien jälkeen juoksukaarre este-rengas-suoraputki kombossa Juju otti osumaa renkaaseen. Ensimmäisellä kerralla rengas oli medi korkeudessa, ja tuli nii vauhdilla että selkä etutassut otti suoraan renkaaseen, ei onneksi sattunut. Toisella kerralla lähtin vedättämään liikaa, joten kääntyi renkaan hypyllä liian tiukasti ja osui kyljestä, ei sattunut tälläkään kertaa. Tämä kuitenkin aiheutti aikamoisen kuumumisen, ja tällä pätkällä Juju huusi mulle joka kerta :D Siis Juju joka ei ääntele, haukkui ja kiljui tällä pätkällä!! Haha mä en tohon ääntelyyn puutu, ihan hyvä kun saa vähän keskisormea pystyyn välillä kun on niin superkiltti aina, että välillä kaipaankin siltä röyhkeyttä lisää. Juoksu Aalla Juju koski joka ikinen kerta. Myös puomin kontaktit sujui hienosti, sain ohjeeksi palkata repimisleikillä kontaktille useammin. Sain myös leijeröityä puomia 11 hienosti tuolta 27 putken takaa asti.Kaikenkaikkiaan ihan superkivat treenit ja jalka kesti jo radan tekemistä :) Mahtavaa, toivottavasti vaiva olisi tässä ja päästään normaali rytmiin. Uskalsin myös varata treenit lauantaille Maria Salosen valkkuun. Olin jo alunperin ilmoittautunut, sitten tuon jalan takia perunut ja nyt kysyin paikkaa uudestaan niin löytyi vielä.

Tänä aamuna lenkillä, koolla oli taas väliä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti