tiistai 23. helmikuuta 2016

Still Rollin`

22.2. Oltiin hallilla pitkästä aikaa treenailemassa. En vielä tehnyt aksahommia vaan tokoiltiin ja höntsäiltiin parikymmentä minuuttia. Jujulla oli virtaa, ja se oli niin onnessaan pelkästään hallille pääsystä, että se jopa vähän vikisi kun mentiin halliin sisälle. Jujuhan ei siis juuri koskaan pidä oikein mitään ääntä. :D

Aloitin seuruulla. Suorat pitkät pätkät meni hienosti, ei ongelmaa. 45 asteen käännökset molempiin suuntiin, ei ongelmia. Mutta sitten meijän bravuurit, täyskäännökset, ei ottanu oikein onnistuakseen. Jujulla on ollut aika näyttäviä käännöksiä kokoajan, mutta oli nyt jotenkin pallo hukassa. Autoin hihnan kanssa oikealle paikalle, ja lamppu syttyi. Naksuttelin myös oikeaa paikkaa. Tyypin silmät kiilsi, niin mahtia oli päästä hommiin.

Tehtiin muutama liikkeestä maahan, Juju tipahtaa täysillä maahan heti kun saa käskyn. Vähän annan vielä apua kropasta, mutta oikein kivasti meni. Kapulan pito oli ottanut taas harppauksen. Se on hiljalleen tajuamassa homman ytimen. Vapautin naksusta, ja leikittiin eri lelulla kun patukalla. En ole vielä pyytänyt oikealla kapulalla tuota yhtään, kun on tarpeeksi hankalaa jo kivan patukan kanssa, jota ei tartte purra että pysyy suussa.

Kaukoja tehtiin myös. I-M-I vaihdoissa palkkasin vahingossa yhden missä taas pylly hypahti istumaan nousussa. Perskele. Teki kuitenkin kivat vaihdot, ja teki ripeästi, ehkä jopa ihan vähän ennakoiden. Otin sitten etupalkkaa, se on tavallisesti johtanut pieneen tuijotteluun, joka tekee sen ettei hypahdä vaihdoissa. Ja niin tapahtui myös nyt. Kokeiltiin ekaa kertaa myös M-S-M vaihtoja. Ekalla seisomisen istui, mutta teki se kun ei tajunnut. Annoin tuplakäskyn, ja nousi seisomaan. Palkkasin. Seuraava hyvä, nousi heti, vaikka vähän epävarmasti, seisomaan.

Lopuksi otettiin ekaa kertaa ever kellotettu 2min paikkis. Pysyi hyvin, vaikka on joskus ollut vähän istumaan nousu ongelmaa ja levottomuutta. Ei mennyt lonkalle vaan makasi rauhassa. Palkkailin välillä, ja kävin myös kauempana. Naksuttelin ennen kun palkkasin. Tein myös liikkeen loppuosan, eli sivulle nousun maasta, teki tosi hyvin, ihan yllätyin ettei ennakoinut tai jättänyt nousematta ekalla käskyllä. HIENO JUJU!


Tänään 23.2. Oltiin uudestaan hallilla, tällä kertaa uskalsin ottaa aksaa. Juju ei ole ontunut ollenkaan hetkeen, ja oli hyvällä tuulella. Tehtiin keppiharjoituksia ja puomin kontaktia. Lähetin kepeille ansin hankalaan avokulmaan, tämä sujui heti. Ei tehnyt yhtään sisäänmenovirhettä, taitanut jäädä jotain päähän viimeisistä treeneistä. Umpikulmaan ollaan harjoiteltu vähemmän ja se näkyi. Laitoin sit verkon ekaan väliin estämään tokaan väliin menon, halusin taas mahdollisimman paljon onnistumisia. Juju on kuitenkin vielä nuori koira, ei se osaa vielä tosiaankaan vaikeita kulmia heti. Sain kuitenkin lopuksi tehtyä myös muutaman suorituksen ilman verkkoa, joten tulosta tuli.

Puomin kontaktilta juoksi kerran läpi, etupalkka oli siinä kohtaa liikaa. "Höpöhöpö" ja uudestaan. Onnistui monta kertaa. Juju on niin kiva kun yrittää aina ihan täysillä.

Ei ontunut jäähkälenkilläkään.


Kun vaihdoin siteen treenin ja lenksan jälkeen, niin Jujun jalka sylki ulos 1cm oljen palan. Jep, ihan kokonaisen oljen palan, ei mitään höttöä, vaan ihan selkeän oljen puolikkaan. Jihuuuu!!! Ei ois voinu parempaa ajankohtaa valita, todennäköisesti ei sit huomenna tarvii leikata. Vitsi, se olis niin hienoa, jos tää nyt tästä lähtis paranemaan. Haavahan jalassa on nyt hyvin pieni, joten olis aivan huikeaa, jos jalkaa ei enää tarvis enempää avata, sais parantua nyt kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti