sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Valot pimeyksien reunoilla ovat harvassa, mutta olemassa.

Noniin, edellisen avautumisen jälkeen päätin keskittyä vähän positiivisempiin yksityiskohtiin. Juju on ollut viimeiset kaksi päivää tosi hyvä, siis lenkeillä myös. Annan sen olla nyt lenkillä ilman muovihanskaa (pelkkä side jalassa suojana), ei liukastele, ja kulkee puhtaasti. Jalan haava näyttää myös paremmalta, ja myös viime viikolla valmistuneiden bakteeriviljelysten tulos näytti, että tämän lääkkeen pitäisi purra. Haava vierellä on edelleen turvotusta, mutta ei näytä pahalta. Haava myös itsessään on pienentynyt. Mennään huomenna hallille tekemään pieni toko treeni, niin näen miltä näyttää hallilla kun saa mennä kuivalla alustalla.

Onneksi tuli lunta ja pieni pakkanenkin näyttäisi tulevan ensi viikolle, se helpottaa tätä meidän hommaa paljon.

Ollaan harjoiteltu lähes joka päivä (pakon sanelemana, koska hajoava omistajan koiran pää) temppuja ja tokohommia sisällä, mitä nyt on meidän piskuisessa olkkarissa pystytty. Kapulan pito oli tauon takia yhtäkkiä harpannut, ja huomasin, että Jujulla on syttynyt lamppu päässä sen suhteen että mitä on tuon tempun tarkoitus. Eli vaan pitää kapulaa, ei mälvätä, sekoilla, juosta, tai repiä. Eli tämä hyvä, luulen että tämä on yksi vaikeimpia asioita Jujulle tajuta, miksi istua paikoillaan kapula suussa. Kun tämä on opetettu, ei noudon loppuosan pitäisi olla kovin vaikeaa.

Kaukot on edistynyt niin hyvin, että Juju osaa kaikki kahden asennon vaihdot hyvin: I-M, M-S ja S-I. Jes.

Tunnarin alkuja on tehty käpyjen kanssa, olen piilottanut omalta haisevia käpyjä pitkin kämppää ja hajuttomia lisäksi. Tuo joka kerta vain oman. Jihuu.

Tosiaan, myös temppuja ja tasapainoilua on tehty. Temput on Jujun mielestä aivan super siistejä, kun niissä saa paljon namia ja kehutaan jatkuvasti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti