keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Kesäkesäkesä

6.5. Omat aksatreenit
Tehtiin A kontakteja ja ja keppejä avokulmalla ulkopuolelta ohjaten.

A: osui joka kerta, mutta videolta näkyy, että katsoo pumpperia ja osuu siksi. Jos pumpperin ottaa pois, hyppää alas. Vaatii vielä reilusti työstöä.

Kepit: oli aluksi tosi vaikeaa. Otin verkon tokaan väliin, kun ei meinannut ottaa ekaa väliä millään. Toi on Jujulle selkeästi vaikein mahdollinen keppiohjaus, kun oon itse ulkopuolella ohjaamassa avokulmaan. Otin vasempaa kättä myös avuksi ja tein vähän poikkarin tyylisesti. Lopuksi sujui kyllä, ja sain verkonkin pois. Taitava piippa! Näin pitää tosi kovasti harjoitella ylempiä luokkia varten, helpottaa kun osaa avokulmat jokapuolelta ohjaten ja niin jyrkkään kulmaan kun on mahdollista.


9.5. Omat aksat
Harjoiteltiin vippausta ekaa kertaa ja lopuksi otettiin helppo estepätkä ja keinu.

Vippaus: Juju kun on opetettu hyvin estehakuiseksi ja rataa itsenäisesti lukevaksi ja lisäksi irtoavaksi, niin sille oli aivan käsittämättömän vaikeaa tulla esteen ohi ohjauskäteen kun mun rintamasuunta onkin eteenpäin. Tuli miljoona kertaa hypyn siis suoraan väärinpäin. Jälkikäteen ajateltuna, olisi ehkä kannattanut ottaa helpompi lähestyminen tuolle esteelle, nyt ne oli aika peräkkäin, olisi voinut jättää porrastusta, niin olisi tullut suoralla linjalla enemmän mun ja esteen välistä. Tein sit ilman rimaa molemmille puolille ensin, ja ihan vain pyöritin siivekkeen ympäri ja pyysin tulemaan käteen ohjaukseen. Lopuksi tein vinolla rimalla, ja Juju tulikin ihan hyvin lopuksi.

Keinu: Ekalla tuli keinun lentäen, loput kaksi ihan ok, ei täydellisiä mutta ei ihan huonojakaan.


10.5. Tokot
Levekin tokoryhmä, teemana merkin kierto ja ruutu.

Merkin kierto: sujui hienosti. Ekalla näytin käsiavun, loput kerrat meni ilman. Virittelin "missä merkki" ja katsomisesta sai käskyn. Palkkasin sekä eteen että vauhdista.

Ruutu: appari palkkasi lelun heitolla ruutuun, aluksi ihan vaan palkka ruudussa ja lopuksi heittämällä. Tein myös namialustalla ja itse palkan heittäen. Apparia vähän aristi eikä uskaltanut mennä sen kanssa samaan aikaan ruutuun :D

Toko treeneissä meni jo muiden kanssa paremmin. Toki aina tauoilla Juju katselee muita, varsinkin jos joku pallottelee ihan lähellä, tai kauempanakin. Nopeat liikkeet kiihdyttää. Mutta pysyy kuitenkin lähellä. Pitäänee odottamista palkita lisää vain.

Jujun olkijalka on muuten parantunut!! Haava meni umpeen ja jalkaa ei yhtään turvota eikä siellä ole nestettä. Jihuuuuuuuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti