perjantai 20. toukokuuta 2016

Pakko mennä pelkäl sydämellä

Tiistaina 17. päivä oltiin Levekin tokoryhmässä. Teemaa ei ollut, mutta tehtiin alkuu ryhmäpaikkikset ja ryhmäseurausta. Hyvin pysyi seurauksessa kontakti. Yhdessä kohtaa onnistuttiin liikkuroitumaan hyvin lähelle vastaantulijaa, mutta ihan kohdallakin Juju vilkaisi, mutta seuraa-käskyllä otti kontaktin heti uudestaan. Muissa tilanteissa ei kontakti tippunut. Hyvä Juju!! Ryhmäpaikkikset tehtiin ympyrässä, aika pienessä sellaisessa. Jujun kanssa ei istuma paikkista ole tehtykään, nyt tehtiin niin että joka toinen istui, joka toinen makasi ja arpa osui tietty siihen istumiseen. Vähän otti muilta käskyjä huonosti, niistä huomautin. Hienosti kyllä pysyi! Tein ulkoreunassa kävelynkin, ja pysyi silti, kiersin koko ympyrän muiden koirien takaa, pysyi. Lopuksi vaihdettiin joka toinen maahan ja joka toinen istumaan lennossa, ja pieni paikkis vielä näin. Pysyi, ja ei totellut muita käskyjä. Jes.

Loppuaika tehtiin kapulahommia, ja pari luoksaria. Eteentulossa pitää nyt skarpata. Oon ehkä palkannut vähän huolimattomasti myös vinoista, ja se on jäänyt ikävästi päälle. Kapulahommat on saanut ihan uutta pontta jälleen. Ne sujui siis mallikkaasti!

Keskiviikkona oli Johanna Nybergin ryhmä LEVEKin kentällä ekaa kertaa. Oli ns. tutustumiskerta, tehtiin siis pientä radan pätkää, ja Johanna katsoi mitä osataan. Juju sai kehuja :) Oli pätevän oloinen kuulemma. Rata sujui omasta mokasta huolimatta hyvin, kepeillä Juju teki kaksi virhettä, outoa. Meni  ekalla kertaa tokaan väliin, tokalla kerralla jätti suorittamatta loppuun. Kepit treeniin jälleen. Varmaan oma jännitys teki osansa. Johanna myös sanoi, että ohjaus näytti vähän pikkusievältä varmistelulta, pistetään jännityksen piikkiin sekin. Juju oli mielestäni myös tavallista hitaampi, luulikohan että oltiin menossa tokoilemaan, kun oltiin ekaa kertaa ulkokentällä. Jatketaan tässä ryhmässä nyt keskiviikkoisin kesäkuun alusta.

Torstaina olin sit omissa treeneissä Tamskin hallilla. Teemana keppisulkeiset. Johannan treenit ei olleet kovin raskaat Jujulle, joten virtaa riitti. Otettiin useita toistoja keppejä, pussista, putkesta, avo- ja umpikulmaan, häiriöllä ja ilman. Juju teki ihan ekalla yrittämällä mokan ja meni tokaan väliin. Tuohon ekan yrittämän mokailuun pitää puuttua tarkemmin, ja ottaa koko treenin alkurituaali autosta ottamisesta lähtien uudestaan jos mokaa ekan kerran. Nimittäin tämän jälkeen ei virheitä keppien alkuun tullut ollenkaan. Ihan muutama virhe tuli keppien loppupäähän kun aloin ottaa kunnolla omaa liikehäiriötä mukaan, heiluttelin lelua ja pompin ja pyörin ja liikuin vastasuuntaan ja tein kaikkeni että saan Juju mokaamaan. Eipä mokia kuulunut. Toki alkuun hidasti kepeillä kun vähän otti häiriötä, loppua kohden aina vaan paransi. Haluan sen ajatuksen sinne keppien loppuun ja että Jujulle on selvää, että kepit on kokonaisuutena este.

Videolla lähes kaikki toistot, oikeastaan vain eka toisto puuttuu kun en saanut sitä videolle:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti