lauantai 22. lokakuuta 2016

Keep calm and hakuna matata

Keskiviikko aamuna olin hallilla tekemässä omat tokotreenit. Otin luoksetuloa, pikkusen seurausta, ruutua ja metallinoutoa ajatellen lusikan nostoa.

Luoksari: Huomasin kokeessa otetulta videolta, että Juju haisteli jätöissä vähän sekä luoksarissa, että kaukoissa. Tein siis ensin ihan vaan jättötreeniä ja totesinkin, etten ole tainnut ikinä koskaan palkata pelkästä hyvästä jätöstä. Pitäisi aina muistaa, että Jujun kanssa kannattaisi palkkaus pitää hyvin yllätyksellisenä, koska alkaa herkästi ennakoida ja tylsistyy nopeasti. Jätin siis luoksarin odota käskyllä normaalisti, mutta peili kautta katsoin mitä touhusi. Ekalla jätöllä haisteli (tapa?), joten palasin viereen ja uusin. Seuraavalla olikin skarppina, vähän että mitäs nyt?? Hihkaisin jes, kun jäin nätisti, ja katsoi tarkkana perään. Sai lähteä jätöstä lelulle, joka siis oli mulla kädessä.
Muutama tällainen ja sitten pari vauhtiluoksaria. Toisella palkkasin kun oli juossut puoleen väliin, toisella vasta kun oli noin 3m etäisyydellä. Tuli laukalla loppuun asti, ei mitään kiitojuoksua, muttei sen sellaista tarvi ollakaan. Kunhan tulee mielellään ja laukalla loppuun asti!

Treenaa luoksari:
-jätössä ylläripalkkauksia
-kilpailu palkalle?

Hiukan seurausta: Otin vain muutamat motivaatiopätkät, Juju edisti jonkin verran. En korjannut, vaan seuruutin sitten vähän vasempaan kaartaen, jolloin paikka parani. Palkkasin selän takaa lelulle.

Treenaa:
-naksuttele oikeasta paikasta? Vaikka ilman käskyä tarjoten?

Ruutu: Ensin muutama toisto kaukaa lähettäen suoraan ruudussa olevalle lelulle. Juoksi täysin ja meni suoraan sisään. Juoksin leikkimään ruutuun. Sitten lähempää lähettäen ilman lelua, meni suoraan sisään, mutta hakee kulmaa vähän. Huusin top- käskyn, kun ruudussa. Kaksi toistoa vähän palkkaa viivyttäen seisotin ruudussa. Kävelin vähän ruutua kohti ja heitin lelun. Hienosti seisoi!! Jätettiin siihen. Ei mennyt kertaakaan sivusta ruutuun, jes!

Treenaa:
-ruudun loppuosa AVO, jättö maahan ruutuun, luokse kävely ja PA
-lähetykset pidemmältä, ensin suoraan lelulle tai namialustalle
-seisomisen kesto!

Metalli lusikan nosto: Tajusin, etten ole Jujulle tehnyt yhtään mitään harjoituksia metallisilla esineillä. Ja arvasin jo valmiiksi sen olevan vähän vaikeaa, kun puukapulan kanssakin taisteltiin. Oli ruokalusikka mukana. Ensin vaan puukapulan nostoja, helppoja oli, nosti ja odotti että otin kapulan käteen. Sitten vaihdoin metallilusikkaan. Ensin tarjosi vaikka ja mitä ja palkkasinkin vain aktiivisuudesta lusikkaa kohtaan. Käytti kosketusalustana ja tassuilla siirteli ja vaikka mitä. Sitten hoksasi että palkka tuleekin nenäkosketuksesta. Palkkasin useamman tällaisen. Onneksi nämä harjoitukset on niin tuttuja, ettei sen hoksaamiseen mennyt kuin muutama hassu toisto. Lopuksi kolme sellaista missä hampailla vähän koski lusikkaan ja yritti ottaa vähän suuhun, niistä superpalkka ja lelubileet. Jätettiin onnistumiseen.

Treenaa:
-kriteerin nosto hiljalleen, ei tehdä tästä asiaa, kun metallinoutoon on aikaa :)
__________________________________

Torstaina pidettiin vähän treenivapaata lenkkeilyn merkeissä. Otin illalla kotona kyllä vielä ennen iltaruokaa vähän lusikan kanssa pitoa ja nostoa. Ei se vielä lusikkaa kunnolla halua ottaa suuhun, mutta kokeilee hampailla, ja tykkää naksuttelusta :)
__________________________________

Olis vissiin kannattanut jatkaa ihan niillä treenivapailla, ei meinaan oikein meinannut aksahommat ottaa sujuakseen perjantaina aamulla. Olin hallilla ja ajatus oli ottaa ratatreeniä. Alkuun otettiin muutama A toisto, ja kun sujui niin otettiin ratatreeniä.

Tässä videolla vain onnistuneet radat. Mutta kyllähän niitä hinkattiin. Nelos hypystä meinasi tunkea ohi väkisin kun päällejuoksu persjättö oli kokoajan joko myöhässä tai ajoissa. Lyhyen suoran putken jälkeen tuli poikkarista läpi moneen otteeseen, kun ei olisi millään kääntynyt kohti seinää. Lisäksi tuli vielä valssista läpi ja meni renkaalle keppien sijaan kun tultiin tuo hyppy uudelleen...voi huoh.Viskileikkaus keppien jälken sujui, ja putkeen sujahti ongelmitta, myös vastakäännös mutkaputken jälkeen ok. Suoraan putkeen mennessä kiljaisi molemmilla kerroilla kun oli niin siistiääääääÄ!!! Renkaalle lähetys ongelmitta. Radalla Aat pääosin ok, taisi tulla kaksi loikkaa treenin aikana. Tosin ei ihan täydellisiä olleet onnistuneetkaan, mutta rutiinilla paransi. Lopussa ei ongelmaa, kun sinne asti vaan päästiin.

Juju sekoili muutakin. Yhden kerran tarjosi Aalle 2on2offia, ei lähtenyt suoraan lähetyksellä hypylle vaan piti saatella.

Noh, olisi tosiaan voinut jättää nämä välistäkin, mutta ei joka kerta voi treenitkään olla täydellisiä, joten se siitä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti