tiistai 18. lokakuuta 2016

Metsäilemässä ja aksaa vaihteeksi

Kokeen jälkeen maanantaina aamulla oltiin jäljellä. Oli kaksi gps päällä, puhelimen mukaan jäljen pituus 470m, kellon mukaan 410m. Jokseenkin luotan enemmän tuohon luuriin, kellosta oli akku vähissä ja sekoili ekalla mittauskerralla (tallatessa) oikein huolella sillä seurauksella, etten saanut edes mitattua.


Juju jäljesti jälleen hienosti. Lähetin janalle noin 10m päästä jäljestä tien reunasta kohtisuoraan jälkeä kohti. Lähti tosi hienosti janalle suoraan!! Nappasi jäljen, mutta tarkisti taas takajälkeä jonkin matkaa ennen kuin kääntyi. Annoin tarkistella, oikeasta suunnata löytyi heti muutama nami, yritän tällä saada fokusta jäljen oikeaan suuntaan. Maasto oli jälleen aika vaihtelevaa, oli kalliota ja solaa ja aika tiheää risukkoa, mutta myös avointa metsäpohjaa. Juju työsti jälkeä hienosti, mutta alkoi hommiin kunnolla vasta puolen välin jälkeen. Tarkisti joitakin kulmia, ajoi myös yhdestä ohi, annoin mennä en pidättänyt liinasta. Korjasin muutamat kohdat ja pyysin tarkistamaan, kun ajatteli oikoa vaikeista paikoista. Olen nyt tarkoituksella tehnyt välillä jäljen kulkemaan ahtaista puun väleistä ja kivien päältä, jotta näen jäljestääkö oikeasti tarkasti. Nyt yhden korjauksen jälkeen tarkensi hommaa.

Olin tyytyväinen treeniin. Jäljellä ei ollut keppejä.
____________________________________

Tänään aamulla oltiin aksahallilla tekemässä tekniikkaa. Alkuun An juoksaria jälleen. Aluksi taas himmaili, laitoin harjalle pumpperin. Tuli lopulta muutamia tosi hienoja, niin siihen jätettiin.Otettiin myös keppien avokulmaa. Aluksi haki ja haki, mutta kun löytyi niin teki varmasti. Haluan Jujulle suht itsenäisen keppien hakemisen, myös avokulmaan. Aina ei ehdi auttaa, ja kun tuollaisen kohdan ohjaaminen on hankalaa, kun menee herkästi kakkos väliin niin olisi helpompi kun osaisi itse katsoa. Oli kivat treenit, Juju tekee hienosti kun annan sen tehdä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti