torstai 13. lokakuuta 2016

Supersankari

Tiistaina aamulla olin omissa aksatekniikkahommissa hallilla. Kontaktiasiat vaatiin edelleen treeniä, joten niitä sitten tehtiin.

Ensin A: Otin oman ohuen putken kontaktin rajalle avuksi. Alan tätä hiljalleen häivytellä, mutta ensin pitää saada ns askeleet osumaan oikein. Niin kauan kun on epävarmaa, pidän tätä putkea apuna. No more mistakes with this one! Juju tosiaan loikkasi avusta huolimatta kaksi ekaa yritysta suvereenisti alas huomioimatta mitenkään tehtävää, joten otettiin sitten pari muistuttelukierrosta ilman vauhtia. Nostin Jujun An alastulon yläosaan ja siitä kontaktikäskyllä alas. Muisti heti, oikein näki kun lamppu syttyi päässä :) Sitten koskikin aikalailla hyvin kaikki seuraavat toistot. Yhden mokasi, siitä ei palkkaa tullut. Suurimmassa osaa kuitenkin himmaa vielä laukkaa, ei tule kokonaisella askeleella alas. Tähän avuksi laitoin myös pumpperin harjalle. Alkoi ne askeleetkin löytyä. Mitään mieletöntä määrää en toistoja halunnut. Videolla näkyy kaikki toistot mitä tehtiin.


Puomi: Pari ekaa oli hitaita, annoin olla. En hoputtanut, enkä antanut vihjeitä. Heti kun molemmat tassut oli maassa, nopea vapautus putkeen ja lelubileet päälle. Viimeiset toistot alkoi näyttää jo tosi kivalta. Paineettomuus näyttäs olevan puomilla the juttu. Jos helpotan namilla tai hoputuksella, ei mieti itse tehtävää, ja epävarmuus tehtävästä sen kuin jatkaa olemassa oloaan. Tyytyväinen oon kehitykseen nyt tämän asian suhteen kyllä :)

Otin vielä loppuun kaksi An toistoa puomin perään. Halusin nähdä että erottelee käskysanat ja tehtävät eri kontakteille. Himmasi ekalla, tokalla tuli askeleen hyvin. Etujalkoja ei saatu molempia oikealle kohdalle, mutta askeleet oli bueno.

*

Illalla oltiin vielä LEVEKin tokoryhmässä. Ensin paikkamakuu, joka oli pitkä. Juju meni maahan liikkurin käskystä. Huomautin. Pyysin liikkuria käskemään uudelleen. Nyt hyvä. Paikkamakuu meni itsessään hyvin. Korjasi asentoa, ilmeisesti kylmä maa vähän inhotti.

Sitten halusin ottaa sitä häirittyä perusasentoa. Pyysin ohjaajaa käskyttämään Jujua kun Juju istui perusasennossa kontaktissa. Alkuun vaikeaa, ei totellut liikkurin käskyjä, mutta kontakti harhaili ja bongaili kentältä juttuja. Skarppasi kyllä loppu kohden jälleen. Palkkasin välissä ja sitten heti perään toinen kerta. Tällä kertaa toinenkin treenaaja tuli häiriköimään. Käskytti Jujua maahan ihan naaman edessä ja antoi vielä käsivihjeitäkin. Juju meni lankaan kaksi kertaa. Sitten skarppasi, katsoi vielä kerran liikkuria, mutta sen jälkeen tapitti tiiviisti mua ja oikein näki kun sulki kuplan ulkopuolisilta häiriöiltä. Hienosti.


Sitten otin vähän ruutua välissä. Ruutu harjoitukset meni hyvin, ei nyt oikeastaan edetty mihinkään suuntaan. Läheltä (noin 5m) matkalta lähti ruutuun suoraan ja meni edestä sisään ja stoppasi oikein. Jos menin kauemmas lähettämään, meni sivulta sisään. Outo ongelma. Pitänee siis vielä ottaa pitkältä matkalta suoraan leluun, ja lähettää ilman lelua ruutuun lähempää. Merkkasi myös jostain syystä etuvasemman kulman merkin taas. Käsi siis aina merkillä ennen kuin meni ruutuun. Tämä tosin vain jos meni ruutuun sisään sivusta.

Lopuksi otettiin vielä yksi häiriköity PA. Tämä meni tosi hienosti, ei vilkuillut vaikka oli naama siihen suuntaan missä oli kartioita ja missä muut treenasi. Piti tiukasti kontaktin. Seuruutin vielä hetken tötsien ympäri, seuruu oli tosi kivan tuntuista. :)
________________________________________

Keskiviikkona treenivapaa, tänään Annen ratatreenit illalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti