torstai 13. huhtikuuta 2017

Kaikkea ja enemmän

Tiistaina oltiin vielä illalla pitkästä aikaa LeVekin kentällä tokoilemassa. Kokoonnuttiin ekaa kertaa meidän sm-joukkueen kanssa. Ilma oli tosi jäätävä, mutta Juju pysyi paikkamakuu rivissä hienosti välittämättä siitä että vieressä noustiin maasta istumaan ja toisella puolella mentiin istumasta maahan ilman lupaa :)


Tämän lisäksi otettiin seuruuta ja etenkin sitä liikkeelle lähtöä. Meidän pitää panostaa sm kisoja varten nyt etenkin seuruuseen, sen asenteeseen ja liikkeelle lähtöihin. Toisena asiana on luoksarit ja varsinkin niiden loppuosa. Muita liikkeitä pitää myös tehdä, mutta lähinnä ylläpitona, muut liikkeet on Jujulle aina selvää hommaa.

Juju oli seuruussa aivan super! Sillä oli aivan mahtava vire ja asenne, seurasi häntä tötteröllä ja oli innoissaan! Oli ihan tosi hauska treenata ulkona kun Juju oli niin innoissaan kaikesta. Palkkasin paljon, sekä lelulla että namilla ja pidettiin kunnon bileitä oikein hyvien ja ihan lyhyiden pätkien jälkeen. Liikkeelle lähtöjen ongelmaa en ole tähänkään asti saanut esiin treenitilanteessa, niin ei saatu nytkään, kaikki oli täydellisiä.
_____________________________

Keskiviikkona sitten Somerolle taasen. Marikan oppiin mentiin ja aiheena oli haut ja poispäinajo. Treenit pikkutarhassa.

Ekalla vuorolla niitä hakuja. Otettiin heti alkuunsa asenne, että yhtään juoksentelua ja kaahausta ei sallita, ja pyritään siihen että paine ja asenne jo kaarelle lähtiessä on niin hyvä ettei huomauttelua tarvita. Ja Juju tekikin ihan tosi hienosti. Oma luotto on ihan kateissa hauissa, musta tuntuu aivan joka ainoa kerta kun kauempaa lähetän, että nyt se takaa leikkaa ja kaahaa. Mutta Juju teki kyllä ihan tosi kivasti, ja sain avattua flänkkejä tosi hyvin. Oikealle oli jopa parempi taas vaihteeksi kun vasemmalle, toki oikeaa hinkkasinkin enemmän, kun on aiemmin ollut se vaikeampi puoli. Vasemmalle jäi taas helposti silmästä lampaisiin kiinni, kun kuikuili kaarelta sisäänpäin. Taisikohan koko setin aikana tapahtua ainoastaan yksi pieleen mennyt kaari, ja muutama vähän sinnepäin. Eli prosentuaalisesti oikein hyvä treeni. Jujun kanssa saa olla tosi tarkkana näissä, ei saa antaa yhtä ainoaa kertaa läpi sormien. Tuntuu että toi kovaa juokseminen on ihan itsessäänkin jo niin siistiä Jujun mielestä, että se tosi helposti lähtee kaahaamaan. Lisäksi sillä on ihan kauhea tarve pysäyttää lampaat ja se ei missään tapauksessa halua niitä menettää.


Toisella kierroksella poispäinajoa ja sisäflänkkejä. Treeni oli aika pitkä ja Jujulle rankka, ja loppua kohden väsymys vähän näkyikin huonoina flänkkeinä ja maltin menettämisenä. Mutta yhtään kertaa ei tullut totaalirepeämistä, yhden kerran ajoin pois lampailta kun kaahasi. Silloinkin sain ajaa aika kauas että oikeasti meni perille. Mutta yleisesti lähti hyvin ajoon, myös kun lampaat tuijotti suoraan kohti, vain kerran meni mun selän takaa kun jännitti. Sisäflänkit oli rentoja ja hyviä. Näihin täytyy nyt vaan saada sekin ajettua että se ei tarvitse tulla mun takaa aina, vaan voi flänkätä lähempänä eläimiä. Tätä harjoiteltiinkin. Lisäksi lopetettiin onnistumiseen. :)
_____________________________

Torstaina aamulla jälleen juoksaritreeniin. Otin toki keskiviikkonakin tuolla feikkipuomilla muutaman toiston, mutta nyt oli vuorossa viikon toiset oikeat juoksaritreenit. Toistoja tuli aivan liikaa taas, ei malttanut lopettaa ajoissa. Nyt en muista koska olisi tullut näin monta viimeksi. Tässä ensin video tuolta kivipuomilta, tässä kaikki kohdillaan, tämmösiä suorituksia odotetaan saavamme myös sinne oikealle puomille ;)Ihan hirveästi ei menty eteenpäin nyt, mutta se että käännöksiin otettiin nyt myön koko puomia mukaan, se oli uutta ja lisäksi otin puomille suoran putken päähän vähän vetämään. Eipä se vauhti päätä huimannut tälläkään kertaa, mutta osumisprosentti sen sijaan on edelleen tosi hyvä. Varsinkin käännöksissä huomaa hyvin, että Jujulla on kyllä ajatus tehtävästä tosi hyvin mielessä, se osuu hyvin kun miettii sitä. Toisaalta tuo vauhti varmasti vähän kärsii sitten sen takia, mutta eipä se nyt tässä kohtaa haittaa. Pitää itse malttaa odottaa sitä edistymistä eikä hosua. Aion myös ottaa paljon jatkossa noita videolla viimeisenä näkyviä lähetyksiä putkeen suoraan alastulolta. Siinä saa tehtyä pelkälle alastulolle kivaa vauhtia lisää ja aika hyvillä osumilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti