perjantai 19. elokuuta 2016

ALO koemainen treeni, kommentteja?

Torstaina illalla lenkin perään otin vielä kisamaiset tokotreenit. Otin videolle ja omia huomioita ajatellen mahdollista kokeeseen ilmoittautumista:-paikkamakuussa meni vinoon maahan. Pysyi ja oli valpas, mutta rauhallinen. Itse säädin tötsien kanssa tässä välissä.

-seurauksessa vähän ennakoi stoppeja, korjasi ilman käskyä kuitenkin.
-seurauksessa itse liikun ihme asennossa hitaassa kävelyssä.
-seurauksen juoksu oli HYVÄ!

-ennakoi kaukojen sivulle nousua. Otin uudestaan lopuksi.
-kaukoissa menee maahan vähän etujalat kropan alla. Varmaan jotta istumaan nousu olisi helpompi. Tämän mahdollisista pistemenetyksistä en tiedä?

-jäävien maahanmeno oli hyvä.

-kapulan pito on hyvä, vähän liian lyhyt aika kisamaisessa. Otin uusiksi lopuksi.

-luoksarissa en saanut otettua sivulle, koska tötsä :D täytyis muutenkin noiden tötsien kanssa vähän treenata, kun säätöä tuli...
-luoksarissa vähän vino eteen, muuten oli ihan ok.


-estehyppyä en tässä ottanut, ei ollut tokoestettä mukana.

-tarvitaan tämmöisiä häiriöllä, ja liikkuroituna tietysti vielä ennen koetta. Vaikkakin luulen että Juju tekee sen verran tiiviisti mun kanssa hommia, ettei sitä paljon häiriöt haittaa.
-vastaa sosiaaliseen palkkaan kohtuu hyvin.

Tähän olisi kiva saada kokeneempien huomioita ihan kaikesta! En ole ikinä osallistunut toko kokeeseen minkään koiran kanssa, ja katsomassakin ollut vasta muutaman kerran joten en varmaan osaa huomioida läheskään kaikkea. Olis kiva kuulla mielipiteitä, ja vielä vähän treenivinkkejä, mitä pitää tehdä ennen kokeeseen menoa. :)

ps. mielelläni otan vastaan rakentavaa kommentointia ja kritiikkiä tottakai myös, mutta tyylillä "luoksari näyttää paskalta" kirjoitetut kommentit, ilman perusteluja menee roskakoriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti