maanantai 22. elokuuta 2016

Viikonlopun hommia

Perjantaina 19.8. käytiin vielä illalla peltojäljellä Johannan ja poikien Roi ja Oliver kanssa.
Tein noin 100m pitkän jäljen jossa kolme 90 asteen kulmaa. Merkkasin kulmat kepeillä. Vähän jännitti, kun Johannan koirat on niin taitavia. Otettiinkin Juju viimeisenä, jälki oli kuitenkin ihan tuore, vanheni ehkä 20min?


Juju aloitti jäljen hyvin, oli heti kartalla, mutta ensimmäinen kulma tuotti vaikeuksia. Ei siksi ettäkö olisi eksynyt jäljeltä, vaan koska multa haisevat merkkauskepit ois ollu kivempia kun jäljestäminen :D Juju otti nurkkakepit suuhun ja alkoi leikkiä, sain ohjata uudelleen jäljelle, en kuitenkaan tehnyt asiasta numeroa, vaan rauhallisesti vaan uudestaan näytin jäljen. Lähti uudelleen ja luopui kepeistä ilman pyyntöjä. Toinen kulma oli helppo, selvitti kevyesti. Kolmannella kulmassa meinasi ottaa taas kepin suuhun (tulipa opittua, että älä koskaan merkkaa kulmia kepeillä, varsinkin jos tarkoitus hiljalleen rakentaa keppi-ilmaisua). Halusin merkata kulmat, ettei itselle tule epävarmuutta, että missä jälki meni, en oo vielä valmis luottamaan Jujuun 100% jäljellä. Loppusuoralla ravasi, muuten jäljesti käynnissä. Pysyi jäljen päällä ja oli itsevarma, josta tykkään kovasti. Lopuksi pääsi vielä bailaamaan poikien kanssa. :)


__________________________________

Sunnuntaina mentiin Suvin ja koirien kanssa SDPn hallille treenaamaan aksaa. Ei ollut tarkoitus ensin viikonloppuna aksailla, mutta kun pyydettiin ja oli yksi kokonainen lepopäivä alla, niin miksi ei? Oli laiska olo, ja se näkyi vauhdissa. Kentällä oli vielä sama rata kuin viime ratatreeneissä, joten otettiin siitä pätkiä, ja lisäksi kepeille vaikeaa avokulmaa.

Kerran Jujulla sekosi rytmi kesken keppien kun Suvi kehui sitä kesken kaiken :D pitää siis harjoitella myös ulkopuolista häiriötä kepeillä.

Tein myös tuota An kääntymistä, pidettiin kehikkoa apuna. En ehtinyt vielä askarrella meille An kontaktille eristeputkea valmiiksi. Siihen siirrytään seuraavaksi :)


Juju pääsi myös leikkimään ihanan Vendin kanssa. Kunnon Kyttääjät osa 3 oli kyllä leikin nimi :) Vili villis ei ollut ihan kartalla, mutta Juju kyllä pärjäsi senkin kanssa jälleen hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti