tiistai 27. joulukuuta 2016

Niin että hyvät pyhät

Kinkkua (tai siis allekirjoittanut kaikkea muuta paitsi kinkkua) sulattelemassa oltiin tiistaina työaamun ratoksi hallilla. Tehtiin puomille tähtäävää 2on2off harjoittelua, sekä hiukan hyppykuviota ja lopuksi multiwrappeja noin niinkun hyvä jumpan takia. Juju olikin innoissaan hallille mennessä.

Puomin harjoitukset: Ensin boksille tarjoamista, ja teki kuten ennenkin. Eli osaa kyllä ja tietää tehtävän. Sitten otin puomin lankun minipöydän päälle, ja siitä ensin sivusta pelkkää 2on2offia ja sitten muutama toisto lankun alasmenoa pöydän päältä. Pidettiin toistot vähinä, eli ensin muutama sivusta, sitten muutama lankulta, ja lopuksi vielä sivusta. Teki ihan hyvin, eihän tuo vauhti päätä huimaa vielä, mutta paranee. Yksi ihan super oli sivusta tehtynä, onkohan videolla kolmas veto.

Hyppykuviota: Aika perus, välistäveto ja sit ansaesteiden välistä haku putkeen, jonka jälkeen ohjaus putken kauimmaiseen päähän. Tiputti ihan ekan riman, keskeytin heti. Sen jälkeen ei rimat lennellyt. Yritin palkata kädestä leluun ja juoksin karkuun, mutta tuossa huomaa sen, että esteet vie kyllä lelusta ihan 100-0 voiton, kun ei edes välillä huomannut koko palkkausta JES hihkaisusta huolimatta. Lisäksi mietin, että ehkä tuohon välistävetoon olisi ollut meille hyvä tehdä japanilainen, koska Juju hidastaa kun olen tavallaan sitä vastaan tuossa pakkovalssissa. Täytyy myös opettaa varmaan tuollaiseen kohtaan suulliset käskyt? In ja out?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti