tiistai 13. joulukuuta 2016

Semmosia päiviä

Viikonloppuna latailtiin jälleen, oli kivat kelit lenkkeillä, ja niin myös tehtiin :)
_______________________________

Maanantaina piti olla aamulla tokotreffit ja illalla Päivin rata-aksaa, molemmat peruuntui, joten mentiin aamusta hallille omiin aksaloihin. Treenattiin keinua ja puomia, ja lisäksi vähän käännöksiä, kun kentällä oli hyvä hyppy putki kombo.Keinu: ei ollut yhtä hyvä kun viime viikolla oli. Näkyi sitä meidän keskivaiheellajarrutusongelmaa ja muutenkin meno ei näyttänyt niin kivalta kun viimeksi. Tiiä sit mistä johtui, lämpät tehtiin samalla kaavalla kun viimeksi. Myöskään videolla ei oikein näyttänyt yhtä kivalta. Päätin taas että teen vaikka vain yhden toiston, jos se yksi on hyvä. Ei taas sitä hyvää kuulunut. Otin väliin sitten vähän bang gamea, niin se vähän auttoi tässä, sen jälkeen sain sen yhden kelpuutettavan keinun ja jätettiin siihen. Tehtiin taas madalletulla keinulla, ja kakkospykälällä.

Puomin 2on2off: ekaa kertaa nyt kokonaisen puomin alasmenolankulla. Tehtiin 2on2off boksileikkiä ja muutama ihan läheltä lähetys, kaikki meni hyvin. Ja oli tosi mukava huomata, miten Jujulla raksutti, kun ensin ei osannut yhtään tarjota 2on2off kontaktille, kun vain istuin vieressä :) Tämä on varmasti ollut ihan se meidän perimmäinen ongelma, kun homma ei ole ollut Jujulle selvää, mikä on kriteeri.

Käännöksiä tehtiin, kentällä oli pari hyppyä ja mutkaputket. Ensin tein ihan vekillä (tai vastakäännös jaakotus tms) ja nehän tietysti toimi. Paitsi ekalla kerralla oli tosi outoa, että joka kerta Juju putkesta ulos tullessa kääntyi kaarella sisäänpäin? Ja sain vähän kalastella hypyille. Näin vaikka näki kyllä mut putkeen jo, että mihin sijoitun. En tiedä luuliko sitten takaakierroiksi eka? Siirryin sitten treenaamaan niitä vaikeita ahtaita sylikäännöksiä. Jujulle pitää noin yleisesti jättää näissä hyvin tilaa, koska ei tule käsiohjauksiin mukaan vaan hakee esteitä ja tulee ohjauksista läpi (niinkuin videollakin näkyy). Näitä pitää kuitenkin treenata, koska esim. viimeksi olisin kisoissa tarvinnut tätä kepeille. Ja selkeästi huomasi, että Jujulle kierros sen omaan oikeaan oli vaikeampi tässä. Tuli rima ja ei osannut hahmottaa missä kohtaa oli siiveke. Hyvä oli näitä treenata.
______________________________

Tiistaina aamulla mentiin ulos kentälle tokoilemaan.

Tehtiin perusasentotreeniä (joka toimi aika kivasti :) ) Juju oli hereillä.Tehtiin ruutua. Olin todella yllättynyt miten olikin tässä pienen ruutu tauon aikana yhtäkkiä alkanut hoksailemaan tuota paikkaa. Ja sitä että hakee sitä niin kauan kun stoppaan. Vielä menee ulos ruudusta helposti, eikä toppaa hetisamointein kun käsken, ja itseasiassa myös istuu vielä helposti top käskyllä, mutta se ei haittaa tässä vaiheessa. En näistä kuitenkaan palkannut. Tein kuitenkin ruutua taas aivan liian kauan. Itseäni vitutti suoraan sanottuna ihan helkkaristi, kun en osaa vieläkään lopettaa ajoissa. Ihan siis niinkuin niin ärsyttävää kun voi olla. En ymmärrä, miten voin olla niin hölmö, että vaikka treenin edetessä ihan ajattelen, että tähän kannattaisi lopettaa, niin sitten otan vielä sen yhden, ja sitä ei ikinä kannattaisi tehdä. Hitto vieköön, tähän on tultava muutos!Lopuksi seurausta, ja tässä nyt sitten näkyi tuon liian pitkään hinkkaamisen seuraus. Asenne ja varmuus laski, ja seuraus ei näyttänyt enää kivalta. Juju ei myöskään leikkinyt enää kunnolla. Kyllä ketutti aika ankarasti, en halunnut näyttää sitä koiralle, joten laitoin Jujun rauhallisesti autoon siksi aikaa kun keräsin roippeet pois. Ja kiroilin niin että olisi vähän ronskimpaakin tyyppiä korvia kuumottanut. Oon just saanut seuraukseen sitä kivaa mitä sinne haluan. Ja olen saanut Jujun tarjoamaan seurausta. Ja sitten menen ihan itse sössimään kaiken taas. Ihan vaan sen takia kun pitää ahnehtia. Helvetti soikoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti