perjantai 2. joulukuuta 2016

Täysii

Aamulla viikon vimpat hallitreenit.


Juoksu A: mada lletulla Aalla. Ensimmäiset taas jännitti, hipsutteli ja tassutteli, laukkaa sai vähän kaivella. Kun alkoi laukata, teki tosi varmoja. Juju koskee kyllä joka kerta, mutta haluan sen laukan rennommaksi. Nyt jo välillä tuntui ja jopa videolta näytti ihan oklta. Vähän myös otin omaa liikettä pois, ja palkkasin eteen vierivällä pallolla. Edistyy siis. Radan osana välillä unohtui ottaa alasmenolle kaksi laukkaa, kun oli kiire pallolle, näistäkin sai pallon, muttei kehuja :) osaa kyllä hyvin erottaa nuo, koska aina jos vaan heitin pallon, enkä hihkunut, toi pallon heti takaisin ja olemus oli sellainen että noniin, otetaas uusiks :D Jos taas hihkuin ja olin tyytyväinen pallon lisäksi niin heitti kunniakierrosta ympäri kenttää pallo suussa.

Radan pätkä: Oli treeniradalla hauska pätkä jossa oli mutkaputki-suoraputki, tiukka takaakierto, siitä poikkarilla kepeille ja siihen sain vielä sen An perään madallettuna. Ensin olin aivan kahvilla takaakierrossa, jäin ihailemaan. Sitten poikkarilla kepeille, meni ekalla kerralla ohjauksesta läpi esteelle, ei siis lukenut poikkaria, sitten meni 10x kakkosväliin kunnes alkoi löytyä (ja joo, ei tehty kymmentä epäonnistunutta, kielikuvallinen ilmaisu :D ). Kun löytyi, teki varmasti toistotkin. Aalla tosiaan välillä jäi toinen laukka alastulolta pois kun tuli niin pitkälle yhdellä, mutta nämä uusittiin.

Lankulla täysii: noniin, nyt alkoi näyttää paremmalta myös tämä. Juju meni tsiljoonaa ja videolta näkyy myös noita mammutti loikkia, joita ottaa vikalla laukalla kun kiihdyttää pallon perään. Otin tähän uuden käsky runrun, jota toivon että voin nyt tässä kohtaa käyttää puomilla kiihdyttävän käskynä, ja sitten joskus kun jaksan/viitsin/uskallan ottaa sen puomin juoksarin opetuksen ohjelmaan, olisi tämä jo sisäänajettu käsky.

Jäähkälenkin jälkeen otettiin vielä ulkona muutama puomin pysäriä ennakoiva treeni boksille. Vähän oli jähmeää, meni pari kertaa yli, näistä en sanonut mitään, otin vain uusiksi. Oli kuitenkin hitaampi aina näiden jälkeen. Mutta saatiin onneksi hyviäkin. Palkka oli edessä piilossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti