maanantai 13. helmikuuta 2017

Hyvää uutta mahdollisuutta!

Sunnuntaina oli huoltopäivä. Jumpattiin ensin taas pallolla, ja sitten venyteltiin ja koplattiin läpi. Juju tuntui nauttivan käsittelystä, ja selkäkin tuntui vetreämmältä kuin viimeksi. Olkapäissä oli sen sijaan vähän tiukkaa, mutta käsittelyllä aukesi kyllä. Juju venytteli taas paljon hieronnan jälkeen ja myös tänä aamuna :)
_________________________________

Oltiin siis tänään aamulla treenaamassa aksaa. Ei millään malttaisi tuon puomin kanssa ottaa rauhassa, kun tekisi mieli mennä jo eteenpäin. Tänään kuitenkin kokeilin muutamia vaikeutuksia ihan maassa olevalle puomille, ja tuli esiin asioita, mitä pitää treenata vielä paljon, ennen kuin voidaan siirtyä eteenpäin.

Aluksi ihan tuttua puomi maassa ja matto lankulla juttua. Siirsin kepin jo kauemmas lankun taakse, jotta sai juosta koko lankun mitalla. Teki hyvin, ja osuma varmuus oli hyvä. Sitten otin lankun päähän suoran putken, ja namimaatti oli putken jälkeen edessä. Tässä tarjosi jotain pysähdyksen tapaista ja katsoi mua. Eli tässä juuri paistaa se pysärinkin ongelma, on kiinni mun tekemisissä. Näitä siis reippaasti treeniin, ja namimaatti vasta seuraavan esteen taakse lankun jälkeen. Fokus pitää olla kuitenkin ihan täysiä edessä jotta voi juosta jatkossa puomilla miettimättä mun tekemisiä. Otin myös omaa liikettä mukaan, ja tämä hankaloitti vielä, kun nyt seurasi mun rytmittämisiä. Ja kun en osaa liikkua tasaisesti, niin väkisin meinasin rytmittää maton kohdalla, jolloin hidasti. Kokeilin myös lelu palkkaa putken päähän. Ensimmäinen yritys oli TÄYDELLINEN, mutta pari seuraavaa loikkasi, ja kun ei saanut näistä bileitä, vaikka lelun saikin, niin hidasti ja meni hiukan epävarmaksi.MUTTA EI SE MITÄÄN!

Tätä vartenhan tätä treeniä pitää tehdä! Nyt löytyi niitä hankaluuksi, joita oon tässä odottanutkin, että koska ne alkaa. Nyt on taas treenisuunnitelmassa lisäjuttuja, joita tehdä tuon lankun kanssa, ennen kuin pääsee eteenpäin.

Tein lopuksi vielä korotetulla lankulla samoja helpompia juttuja, ja tässä kun ei vauhti kasva, niin osui joka kerta.

Toisena treeninä tehtiin vauhtirallia, ja tällä kertaa tuntui taas olevan vauhti kohdallaan :)

2 kommenttia:

  1. Tämä on todella ahkerasti päivitetty blogi! Toki on ahkera treenajakin :) Kiinnostaisi tuon Trixien halpispalkkalaitteen esittely, jos jaksaisit tehdä postauksen siitä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Tiheään päivittyvää treenipäiväkirjaa mulla ei enää paperimuodossa ole, niin nämä päivitykset toimii mulla omana treeni analyysi alustana. Siksi tänne tulee aikalailla kaikki treenit (lukuunottamatta jotain minitokoja ja temppuiluja jne) mitä tehdään :)

    Voisin kirjoitella tuosta Trixiestä jonkinlaisen esittelyn kyllä, ja ajatus on tehdä ihan oma sivunsa juoksupuomiprokkikselle myös :)

    VastaaPoista