torstai 2. helmikuuta 2017

Aksatekniikkaa hiomassa

Keskiviikkona oli Jujulla treenivapaat. Juju ei mielestään tarvisi mitään vapaita, lenkillä tarjosi seuruuta ja pujotteluja ja tuntui olevan tuulta tukassa :D kotona jouduin aikalailla maanittelemaan sitä olemaan rennosti, kun oli huoltopäivä, venyteltiin ja hierottiin kuten fyssari käski. Mutta mitäpä ei pieni supsipupsi tekisi kun kauniisti vaatii :D
_____________________________

Torstaina aamulla sitten aksailemaan. Alkuperäinen suunnitelma oli mennä. vasta pe uudestaan aksahommiin, mutta koska Johanna halusi perjantaina tokoilla, ja oikeastaan se oli ainoa sopiva päivä, niin me vaihdettiin suunnitelmaa.

Tehtiin Villen vauhtiympyrää, ja alkuverkan jälkeen lankkuhommaa. Treenit videolla:Yritän panostaa noihin lämmittelyihin nyt kun tuntuu että Juju aina kulkee hirmuisen paljon paremmin kun sen hyvin verkkaan ensin. Mehän tehdään ennen treenejä tosi lyhkänen lenkki (varsinkin nyt kun on tämmönen jäinen keli niin koen ettei varsinaisesta lenkistä ole juuri lämmittelyhyötyä) ja sen lisäksi verrytellään sitten hallissa kroppa lämpimäksi erilaisilla tempuilla.

Puomin treenejä jatkettiin siitä mihin viimeksi jäätiin. Matto lankulle, ja ensin ihan vaan helppoa koske mattoon-namille-koske mattoon-namille juttuja, ja sitten lisäsin tikun joka kierrettiin, ja lopuksi lisäsin matkaa. Muutama hasardi tuli, ja yhden vahingossa palkkasin, mutta muutoin hyvä.

Ville Liukan treeneissä tuli puheeksi, että Juju kulkee hiukan pikkusievästi estevälit, jos ei tiedä jo kaukaa minne kuuluu mennä. Ville sanoi, että hän tekisi Jujun kanssa ihan perusharjoitteita putki-hyppy vauhtiympyrällä, jotta saataisi etenemiseen enemmän vauhtia. Tätä sitten tehtiin. En oikein osaa sanoa, kulkiko Juju yhtään tavallista lujempaa, mutta innoissaan se oli ainakin. Rimat oli medissä.

Vähän varioiden tehtiin ympyrää, mutta pidettiin ohjaukset helppoina. Tätä harjoitusta voi varioida monella tapaa, ja tässä muutamia, mitä otetaan testiin jatkossakin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti