maanantai 6. helmikuuta 2017

Lankkutreenit jatkuu

Viikonloppuna huollettiin jälleen. Kävin hakemassa Lidlistä jumppapallon, ja sen kanssa jumpattiin syviä lihaksia (asennonvaihtoja pallolla) sekä treenattiin tasapainoa (Juju sai seisoa etutassut pallolla ja yrittää pysyä siinä ja liikutella palloa). Lisäksi sunnuntaina venytettiin taas pyyherullan kanssa, ja koplasin selkää auki. Tuntui paremmalta kuin viimeksi. Juju on myös hoksannut noiden huoltohetkien ihanuuden, ja autuaana makaili pyyherullan päällä ja otti ilon irti hieronnasta. Jännästi häntä jännittyy aina kun lähestyin sitä lannerangan jumikohtaa, että kyllä siellä tiukkaa on kuitenkin.
____________________________

Maanantaina aamusta hallille aksailemaan. Tehtiin lankkujuttua (koska juoksuprokkis) ja lisäksi kasikuviota putkella ja siivekkeellä ja haettiin vauhtia.


Lankkuhommat etenee mukavasti, nyt jo tikku aikalailla lankun lopussa, niin että joutuu jo tähtäillä askeleita että osuu. On kyllä hokannut idean mielestäni hyvin. Toiseen suuntaan jostain syystä tuli muutama moka, mutta nämä korjasi aina seuraavalla. Loppujen lopuksi tuolla tavalla tikkua kiertämällä noin tiukasti ei puomille koskaan tulla, mutta toki haluan että ajatus tekemisessä säilyy ja tehtävä on mahdollisimman selviö. Aloin jo miettin lankun nostamista minipöydälle. Tällä viikolla varmaankin perjantaina tehdään hallilla vielä yksi tämmöinen treeni ja sitten aletaan nostaa lankkua jos idea on edelleenkin selviö. Mietin, että missähän kohtaa esittelisin käännökset ekaa kertaa. Ehkä voisin esitellä ne jo nyt? Ilman käskyjä, vain niin että namimaatti olisikin sivussa, ja silti pitää kiertää tikku ja mennä koskemaan matolle? Hmm...

Vauhtirundeille tuli taas toistoja ehkä vähän liikaa, ja ehti tahti hidastua loppua kohden. Mutta hyvin otti lopussa myös come to hand käskyllä ikäänkuin vippausta. Näitä jatketaan edelleen, uskon että näistä saa kuitenkin vauhtihyötyä lopulta paljon. Jujuhan ei kierrä tuota siivekettä ihan niin tiukasta kuin haluaisin, mutta sitten kun otin alussa cikcap käskyillä kiertoa siinä niin teki tiiviisti.

Ilmoitin Jujun Tamskille ALO luokkaan tokoilemaan parin viikon päähän, ja samalle viikonlopulla tuttuun halliin hyppärille agia kisaamaan. Jos saisi kisarutiineja ylläpidettyä kuitenkin, vaikka kontaktit pitää meidät vielä kisatauolla muutoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti