maanantai 20. helmikuuta 2017

Viikonlopun juttuja

Lauantaina oltiin treffailemassa kavereita, ja kävin samalla katsomassa toko kokeita hallilla. Oli kiva katsella voittajan koirakoita, ja miettiä kuinka pitkä matka sinne vielä on :D Juju sai tehdä kunnon megahäiriössä seurausta ja kuunteluharjoituksia, kun tein seurauksesta maahan jäävää, ja siitä suoraan I-M-S kaukosarjaa. Teki hyvällä tekniikalla, ja mun yllätykseksi tosi kivasti keskittyi, eikä ollut menossa mihinkään. Yleensä veto kehään on kauhea.
__________________________

Sunnuntaina startattiin Tamskilla C-hyppärillä. Tuomarina oli Anne Savioja, ja rata oli hauska, tosi juostava, ja paljon erilaisia ohjausvaihtoehtoja. Tuloksilla ei juhlittu, RV10 (sij.4 silti :D ) tyhmästä keppivirheestä (ryysin ohjaamaan kepeille, vaikka olisi aivan hyvin osannut ottaa tiukan umpikulman, kun olisin vaan antanut jarrutella rauhassa pituuden jälkeen) ja vika rima, joka oli mun syy myös, kun jarruttelin jo ennen vikaa rimaa, ja kääntyi katsomaan mua esteellä. Jujulla oli keppien lisäkierroksesta huolimatta porukan kolmanneksi nopein aika, ja kovaa se kulkikin. Käännökset myös venyi, ja oma ohjaus tuntuikin varsin huonolta. Olin kokoajan hidas ja edessä :D


Radan jälkeen tehtiin vielä tyhjällä kentällä keinua. Keinua teki tosi mukavasti, ja nopeasti. Putken kautta lähetin, ja namialusta oli alla, ja palkkasin mulla olevaan leluun. Yks pikku juttu vaan tulee olemaan myös keinulla edessä, se ei nimittäin nyt pysy siellä kontaktilla :D heti kun nami syöty, niin vapauttaa itse itsensä. Mähän en enää koskaan tule koiraa palauttamaan kontaktille, vaan sitten otetaan koko kontakti uudestaan. Kyllä se siellä sitten pysyikin vähän muistuttelun jälkeen. Juju myös karkasi kerran puomille putkesta, ja sekunnin panikoinnin (mitä teen, mihin käsken, apuaaaaa) jälkeen käskytin vaan edessä olevaan putkeen (jotta ei ainakaan pysähdy). Meni kontaktilta juosten läpi, mutta loikkasi kyllä komeasti :D otin maton sitten kontaktipinnalle puomille, ja ihan muutaman kerran otettin pelkkä puomin alastulo maton kanssa. Taisi loikata ekan, mutta loput koski :) mahtia! Ei ole tarkoitus vielä siirtyä puomille, mutta kyllähän se vähän kuumottelisi sinne jo päästä. Täytyy malttaa kuitenkin vielä. Mitä olen nyt tutustunut muiden prokkiksiin vastaavalla tyylillä toteutettuna, niin siinä menee aikalailla se 5kk ennen kun juostaan täyskorkeeta puomia. Koiran mukaan tietty. Me ollaan tehty nyt vajaa 2kk näitä harjoituksia (piti oikeen kalenterista tarkistaa, 4.1. tehtiin ekat mattotreenit).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti