torstai 9. helmikuuta 2017

Juoksupuomille uusi askel eteenpäin

Keskiviikkona oli huoltopäivä, lenkkeiltiin rennosti ja huollettiin. Illalla vähän jumppaa pallon kanssa, ja selän venytys ja hieronta. Juju on joka kerta hienommin käsiteltävänä, tällä kertaa ei tarvinnut enää kauheasti houkutella olemaan paikallaan, kun tietää jo homman nimen. Selkä olikin jumissa, mutta mielestäni sain hyvin koplattua sitä auki ja venyteltyä pallon päällä ja pyyherullan päällä ja Juju venyttelikin hieronnan jälkeen makeasti.
_________________________

Torstaina oli ajatus ensin vain tokoilla, mutta sitten tehtiinkin hyvin sujuneiden lyhyiden kaukojumpan ja seurauksen jälkeen lankkutreeniä. Ja nostettiin lankku minipöydän päälle :D

Kaukojumpassa naksuttelin takajalkatargettia, ja tehtiin muutamia asennonvaihtoja targetilla. S-I tuntuu olevan nyt vaikeinta. Meinaa takajalat täpistä hyvin herkästi, mutta targetti auttaa asiaa. Joutuu keskittyä. Seurauksessa oli innokas ilme ja naksuttelin hyvää paikkaa ja kivaa kontaktia. En käyttänyt juurikaan käskyjä. Peruutuksessa oli vähän vaikeuksia taas kun meinaa istua. Pitää tehdä pidempiä peruutuspätkiä. Ja seinän vieressä ottaa myös välillä. Meinasin ensin että naksuttelen myös seinään nenäkosketusta, mutta en sitten, lankkutreenit veti enemmän puoleensa :)Lankulla sitten aluksi tuttuja juttuja, mutta aloitettiin suoraan lankku maassa ja matto lankulla. Tikkukin oli about puolessa välissä lankkua. Juju niin tykkään tuosta treenistä. Vauhtiakin oli jo aika kovasti, ja vain yksi huti tuli, ja onneksi en palkannut siitä. Namimaatille tekee paremmin nyt, menee sinne varmemmin. Heti kun vauhtia tulee niin valmiille lelulle alkaa hiipiä. Täytyy tuota lelupalkkaa ottaa ehkä vasta sitten kun yhdistän lankun perään putken.

Esittelin myös ekaa kertaa loivat käännökset molempiin suuntiin. En käyttänyt mitään käskyjä vielä, vaan ihan halusin muutamalla toistolla katsoa mitä tapahtuu. Eikä oikeastaan tapahtunut mitään ihmeellistä. Vähän pohdintaa tuli lisää niin se katkaisi suurimman rallin, mutta muutoin, koski jokaisen, malttoi koota ja sitten kääntyä, ja meni namimaatille hyvin. Ekalla taisi koittaa hiukan pysäytystä, mutta palkkasin senkin, kun ei ollut kuitenkaan oikea stoppi.

Sitten tattaraaa, nostin lankun pään minipöydälle. Ekat toistot tässä oli epävarmoja, niinkuin ajattelinkin, tämähän on ollut se akilleen kantapää puomilla. Sain Jujun juoksemaan aina hyvin maassa olevalla lankulla, mutta sitten kun se nostettiin pöydälle, ilme ja koko olemus muuttui radikaalisti epävarmemmaksi, enkä saanut sitä koskaan purettua. Tehtiin juuri sen verran kun oli tarvis, että sain muutaman hyvän toiston. Koski kyllä kaikki. Jes!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti