maanantai 27. helmikuuta 2017

All you fears will fade away, If you get to hear me now

Perjantaina illalla jumpattiin kotona tokoa perusasentoja eteen-sivulle tyyppisesti. Samalla korjasin eteentulo asentoa suoremmaksi. Juju teki hyvin, oli into piukkana :) Sitten tehtiin myös kapulan pitoa vähän varioiden eri tyylejä. Sai ottaa liikkuvaa kapulaa, sai nostella sitä maasta, pitää normaalisti, häiriössä pitää jne. Teki hyvin, mutta ei se kyllä Jujun mielestä ihan hirveän hauskaa ole, kun välillä se kapula liikkuu kuitenkin suussa ja pitää väljästi. Mutta tätä harjoiteltiin ja kyllähän se ihan hyvin pitikin, vaikka tökin ja heiluttelin kapulaa suussa.
_____________________________

Lauantaina oli lenkkeilyilma ja päivä. Juju sai nauttia pihalla olosta, pitkästä aikaa sai myös leikkiä frisbee juttuja ulkona.Sunnuntaina oli ei mitään päivä :)
_____________________________

Maanantaina reippaina hallille :) Tarkoitus oli tehdä speed circleä ja juoksupuomia, mutta koska juoksupuomi oliki vaihteeksi vaikeaa, niin tehtiin vain sitä.


Aluksi laitoin lankut taas putkipainojen päälle, lankkujen perään putken ja namimaatin putken jälkeen. No oli vaikeaa. Juju tarjosi pysähdyksen tapaista uudestaan ja uudestaan, koska ei varmaan nähnyt namimaattia putken päässä. Oli hankalan oloista. En halunnut missään nimessä hermostua, joten helpotin laittamalla tikun kontaktipinnan viereen ja tein tavallaan alkeisharjoitteluna tätä. No ei helpottanut ei yhtään, Juju tarjosi tähän jopa 2on2off välillä. Huoh. Otin sitten putken pois ja tein pelkälle namimaatille. No toimi heti. Nyt Juju ravasi ja laukkasi tasaista vauhtia maatille koskien mattoon. Eli toi putken yhdistäminen oli vielä vaikeaa. Koitin sitten vielä niin, että otin putken takaisin, ja kun lähetin Jujun käskytinkin sen putkeen lankkujen puolessa välissä. No nyt lähti. Juju kiihdytti täysillä putkeen käskyn kuultuaan. Eli selkeästi ajattelee vielä pysähdystä jos ei muuta infoa tule, eikä nää palkkaa edessä. Nämä putkeen menot palkkasin heitetyllä lelulla.

Tietysti hutiosumat kasvoi aluksi kun vauhtia tuli exponentiaalisesti lisää, mutta osumat parani loppua kohden eikä tehnyt hasardiloikkia lopussa. Toistoja tuli varmaan liikaa, mutta onnistuin lopettamaan onnistumiseen. Ja mikä parasta, Juju selvästi oikeasti ajatteli osumia. Kun teki hasardi loikan, tuli seuraavalla hitaammin, vaikka en kertonut sen tehneen hutia muutoin kun sillä että ei saanut palkkaa.

Harjoitukset jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti