tiistai 14. maaliskuuta 2017

it´s hard to draw emotions

Keskiviikkona vielä illalla Annen ratatreeneissä. Oikeastaan alunperin piti mennä Harrin treeneihin tiistaina, mutta sattuneesta syystä paimennushommat meni tällä kertaa edelle. Ja piti se tollokin hakea. No mutta, Annen rata näytti tältä:


Otin heti alkuun muutaman puomin mattotreenin alastuloslankulla niin että Anne naksutti ja mä keskityin lähettämään ja kehumaan. Juju laukkasikin nyt paremmin jo lankulla. Olisi vaan pitänyt taas osata jättää toistot ihan muutamaan, koska silloin meni hyvin, sitten meni epävarmaksi ja tuli niitä ravilla menoja ja muutamia pysäreitäkin tarjolle. Mutta kokonaisuutena olin tyytyväinen.

Sitten radalle. Alkuun 1-2 jätin ihan tyhmästi kohti ykköstä, kun olisi pitänyt jättää tosi viistoon ykkösen taakse että on valmiiksi kohti kakkosta. Tuli ruma käännös ja taisi liukastuakin tästä syystä. Ihan hölmö moka itseltä, jotenkin liikaa mietin suoraan ykköstä kohti jättämistä, vaikka Juju lukee vinohypytkin varsin hyvin.

Siitä sitten eteenpäin. Juju luki hyvin 5 takaakierron, joten harjoiteltiin siihen itsenäisyyttä. Valssi sen jälkeen ja putkeen 15, koska jätettiin puomi väliin tietty. Valssi sai itseasiassa olla tosi ajoissa, jotta ei kääntynyt huonosti. Kerran tuli myös rima, kun valssi myöhästyi.

Tauko.

Ekalla yrittämällä 10-11 väliin oli niin myöhässä että Juju tuli tosi huonolla käännöksellä ja aivan nokalleen alas 10 hypyltä. Tämmösissä tilanteissa tulee itselle niin paska fiilis kun ihan itse ohjaa koiraa vaarallisesti. Juju on niin herkkä reagoimaan mun liikkeeseen, että sen kanssa pitäisi aina muistaa tuo turvallisuus aspekti ennen muuta. Kepit hyvät, ja haki kaikki paitsi sen ekan oikein. Ekalla meni kakkosväliin. Erotteli putken hyvin puomista ja luki takaaleikkauksen hyvin sekä 18 päällejuoksun. Aalla ei koskenut heti. Varmaan taas tuo kun A seinää päin, eikä ole tehty hetkeen näitä, niin jarrutti sen verran ettei osunut. Laitettiin pumpperi ja vedätin sivuttaissuunnassa enemmän, niin parempi. :) koskikin kauniisti loput yrityksistä.
________________________________

Loppuviikko menikin sujuvasti mahataudissa ohjaajan osalta. Joo, ja jäi ne kokeetkin välistä. Kyllä itutti aika paljon, kun viimeisellä tunnilla ennen kokeen alkamista päätin etten kuitenkaan uskalla sinne lähteä, vaikka kuinka yritin. Onneksi oli hienot ilmat, joten pääsi edes ulkoilemaan jonkin verran. Ilmottauduin kuukauden päästä uudelleen kokeeseen ja saatiin paikkakin.
________________________________

Tänään maanantaina käytiin sitten iltapäivällä tekemässä ekat ulkotokoilut. Ei mitään ihmeempiä, oli vain siistiä käydä fiilistelemässä kun löytyi pitkästä aikaa sula JA kuiva kohta missä tehdä. Ollaanhan me tehty ulkona talvellakin jotain, mutta tämä talvi on ollut hankala, kun on ollut pohjat joko jäässä tai jääkylmässä vedessä.


________________________________

Tiistaina töihin ja ennen sitä treenaamaan. Hallille, ja tarkoitus oli tehdä vain hiukan puomia. Toistoja oli JÄLLEEN liikaa. Mä en vaan osaa jättää hyvään, ennen kun on tullut välissä huonoja. Tuntuu aina että voisi tehdä vielä parempia, ja sitten kun tekeekin huonomman niin lopulta jätän treenit huonompaan kuin mitä ne aluksi oli. No mutta, tänään ei päästy tosiaan puusta pidemmälle, koska kun teki virheen, tarjosi seuraavalla pysähtymistä, mistä meni epävarmemmaksi. Otin maton sitten takaisin ihan maahan. Se rikkoi lukon. Sitten kokeilin ihan juoksuttaa kuolleelle lelulle maton kautta. Ja sehän juoksi. Hitto ja ihan supereita osumia teki. Ja koska oon hullu, niin päätin että syteen tai saveen, kokeilen vielä samalla systeemillä puomille. Ja sehän juoksi. Jumankekka, juoksi. Tästä on hyvä jatkaa. Pitää vaan säätää tuota aloituspaikkaa jotta saadaan osumia mahd paljon. Ja teen seassa ja käännöksillä edelleen maatilla. Mutta nyt on joku apuväline millä voi koittaa rikkoa tuota pysärikaavaa tehokkaammin. Jihuuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti